Στο Προεδρικό Μέγαρο οι μαθητές του Αριστοτελείου Κολλεγίου.

10:48 27/12/2022 - Πηγή: Sch

Οι μαθητές του σχολείου μας την Κυριακή 18/12/2022 και ώρες 12:00 – 13:30 πραγματοποίησαν επίσκεψη στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, ανταποκρινόμενοι στην ανοιχτή πρόσκληση της προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας για επισκέψεις σχολείων.

Μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα και με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό οι μαθητές μας απόλαυσαν τον περίπατο τους στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι μαθητές μας εντυπωσιάστηκαν τόσο από τον σχεδιασμό του κήπου, όσο και από τη φυτολογική του σύνθεση. Η μπάντα του

πολεμικού ναυτικού έπαιζε χριστουγεννιάτικές μελωδίες, κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο χαρούμενη και εορταστική.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που οι μαθητές του σχολείου μας συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Μέσα σε εγκάρδιo, φιλικό και ζεστό κλίμα χαιρετήσαμε την κ. Πρόεδρο, ανταλλάξαμε ευχές και φωτογραφηθήκαμε μαζί της.

Η επίσκεψη αυτή έγινε στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του σχολείου μας που βελτιώνουν και καλλιεργούν τις σχέσεις μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών. Παράλληλα, οι μαθητές μας κατανόησαν ότι η Δημοκρατία δεν είναι μόνο ένα Πολίτευμα• είναι Αξία, η υπέρτατη αξία του ανθρώπου.

Τη δράση συντόνισαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου κ.κ. Ιακωβίδης Γιώργος, Παπαχρήστου Μαίρη και Πατλαμάζογλου Μαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα