3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη

13:06 1/12/2022 - Πηγή: Sch

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη από το Envolve Entrepreneurship

Το Envolve διοργανώνει υβριδική εκδήλωση ενημέρωσης και προετοιμασίας για μαθητές και εκπαιδευτικούς την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου στην ΆτρακτοΟ διαγωνισμός δέχεται επιχειρηματικές ιδέες από μαθητές/τριες Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ της χώρας και της Ομογένειας

Το Envolve Entrepreneurship (greece.envolveglobal.org), για τρίτη συνεχόμενη

χρονιά, ανακοινώνει την επίσημη έναρξη του “3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη”.

Προσκαλεί μαθητές/τριες σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας αλλά και της Ομογένειας, να καταθέσουν την αειφόρο επιχειρηματική τους ιδέα, υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2023. O διαγωνισμός έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους/τις εκπαιδευτικούς (ως επικεφαλής των ομάδων) μέσω της ιστοσελίδας https://bit.ly/EduContest22. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 31 Μαρτίου 2023.

Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου στις 12:00 – 14:30, διοργανώνεται υβριδική εκδήλωση με θέμα «Μικροί Επιχειρηματίες ... Μεγάλες Ιδέες» στην Άτρακτο, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.  Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, για την ενημέρωση και προετοιμασία της συμμετοχής στον διαγωνισμό. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Envolve, διαδραστικό εργαστήρι επιχειρηματικότητας, ενώ θα ακολουθήσουν συζητήσεις και ομιλίες με στόχο να εμπνεύσουν τους «μικρούς επιχειρηματίες» του αύριο. Εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες και γονείς  θα γνωρίσουν συμμετέχοντες του προηγούμενου διαγωνισμού, θα εξοικειωθούν με την πλατφόρμα συμμετοχής, θα εντρυφήσουν στην έννοια της επιχειρηματικότητας, αλλά και της αειφορίας.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: bit.ly/Edusignup

Η εκδήλωση θα προσφέρεται με ζωντανή αναμετάδοση και συμμετοχή διαδικτυακά για να την παρακολουθήσουν μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:  3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη

Keywords
Τυχαία Θέματα