Φλορίντα Πετρουτσέλι: Επιστρέφει τηλεοπτικά;

Άλλη μία παρουσιάστρια που πέρασε από δοκιμαστικό

Καραούλι έξω από τα πλατό του ΑΝΤ1 έχει στήσει το Breakfast @Star και έτσι βγαίνουν οι ειδήσεις για τα πρόσωπα που περνούν από δοκιμαστικά αυτή την περίοδο και δεν είναι λίγα!

Ο ΑΝΤ1 φαίνεται ότι σχεδιάζει μία μαγειρική ζώνη αμέσως μετά το Πρωινό και δοκιμάζει πρόσωπα και πρόσωπα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τη μαγειρική όπως η Νικολέττα Ράλλη,

η Άννα Πρέλεβιτς αλλά και η νικήτρια του ΜasterChef, Μαρία Μπέη.

Στο στόχαστρο του καναλιού μπήκε και η Φλορίντα Πετρουτσέλι που το Instagram της είναι η χαρά ρου μακαρονά. Η παρουσιάστρια φέτος κάνει αποχή από την τηλεόραση και μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star μισοπαραδεχόμενη ότι έκανε δοκιμαστικό ενώ μίλησε και για το αν και πώς θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Το δοκιμαστικό καλά πήγε αλλά δεν μπορώ να σου πω πολλά. Έχω τρέλα με τη μαγειρική. Αν γυρίσω ποτέ στην τηλεόραση θα γυρίσω με κάτι που μου αρέσει όπως η μαγειρική. Φέτος ήταν μια πολύ ωραία χρονιά. Το χρειαζόμουνα, έπρεπε να γίνει αυτή η παύση από την τηλεόραση. Μετά γεμίζεις ενέργεια και θετικότητα και έχεις καλή διάθεση. Έχω αφήσει πίσω μου το σχολιαστικό. Μου είπαν να πάω στο καλοκαιρινό αλλά δεν μπορώ να το κάνω. 19 χρόνια ζούσα από τις σχολιαστικές εκπομπές αλλά έχει τελειώσει μέσα μου. Είναι σαν μια σχέση που τελείωσε» ξεκαθάρισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φλορίντα Πετρουτσέλι, Επιστρέφει,florinta petroutseli, epistrefei