Tutto Passa Pizza

Αυτά τα αγόρια! Τα λάτρεψα! Θαύμασα την ενέργεια, το κέφι τους, την επικοινωνία και το χιούμορ τους, την τόσο θετική αύρα τους. Ο συμπαθέστατος Λεμεσιανός, αλλά μεγαλωμένος στη Σιβηρία, ο Αμερικάνος με τα ατέλειωτα αστεία και ο χαμηλών τόνων και αρκετά συγκρατημένος Κύπριος, με τον οποίο δεν ανταλλάξαμε κουβέντα.

Δεν θα σχολιάσω την πίτσα τους, είναι συγκλονιστική!

Είμαστε μια παρέα 6 ατόμων, καταλάβαμε το ένα τραπέζι από τα δύο του μαγαζιού. Στο άλλο πηγαινοέρχονταν και κάθονταν παρέες των 2 ατόμων. Πέρασα φανταστικά.

Η ζωντάνια, η ενέργεια και η ατμόσφαιρα του χώρου είναι μοναδική. Κάναμε παρέα με τα παιδιά και γελάσαμε αρκετά. Η παρέα μου, ηλικίας 30 και κάτι, ήταν γεμάτη ζωντάνια, τσακριστά γέλια και πειράγματα – «it’s Tuesday but it feels like Friday with you guys» σχολίασε ο ένας από αυτούς. Αυτό ήθελα να ζήσω στο μαγαζί αυτό -να απολαύσω πίτσα και να πιω κόκτειλ- και πραγματικά έφυγα κατενθουσιασμένη. Το «πικάντικο» κόκτειλ είναι λατρεμένο. Καταπληκτικό! Ήπια 3. Τους βγάζω το καπέλο!

Το μαγαζί μας εγκαταλείπει σύντομα όμως. Κρίμα, πολύ κρίμα! Θα τους βρίσκετε πια στα Λεύκαρα, στο ξενοδοχείο που ετοιμάζουν.

Πινδάρου 26, Λευκωσία, 22752000.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Χρυσές Συνταγές
Tutto Passa Pizza,