Βασιλόπιτα 2021

23:51 27/12/2020 - Πηγή: Argiro

Όσο το 2020 οδεύει προς το τέλος του, τόσο πιο πολύ ευχόμαστε όλοι μας η Νέα Χρονιά να είναι γεμάτη φως, υγεία και χαρούμενες ειδήσεις σε όλο το κόσμο!

Το 2021 εύχομαι να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο και στις καρδιές και στα σπίτια μας, ασφάλεια, αγάπη, ευημερία.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα φτιάξουμε τη βασιλόπιτα για να υποδεχτούμε παραδοσιακά τη νέα

χρόνια με αισιοδοξία

Βασιλόπιτα κέικ, βασιλόπιτα τσουρέκι, βασιλόπιτα με πορτοκάλι, βασιλόπιτα με καρύδια, βασιλόπιτα με γιαούρτι, ακόμα και βασιλόπιτα με σοκολάτα ή βασιλόπιτα χωρίς γλουτένη σας έχω.

Τις καλυτερες συνταγες για βασιλόπιτα σας τις έχω συγκεντρώσει εδώ και μάλιστα σας έχω όλα τα μυστικά για την καθεμία ξεχωριστά. Έτσι φέτος, οποία βασιλόπιτα κι αν επιλέξετε, το 2021 εύχομαι να είναι γεμάτο υγεία, αγάπη και χαρά για όλο τον κόσμο.

Η βασιλόπιτα που μεγάλωσα! Μία παραδοσιακή συνταγή που πέρασε από τη γιαγιά στη μαμά κι από κει στα χέρια μου, για να τη μοιραστώ μαζί σας. Αφράτη, φουσκωτή και γεμάτη αρώματα, βασιλόπιτα με καρύδια. Για να πάει καλά η χρονιά ξεκίνησε το 2021 με αυτή τη βασιλόπιτα και θα με θυμηθείς!Βασιλόπιτα της Αργυρώς: Δες τη συνταγή εδώ!Βασιλόπιτα τσουρέκι αφράτη. Αν σκέφτεσαι φέτος να φτιάξεις βασιλόπιτα τσουρέκι, αυτή η ζουμερή κι αφράτη βασιλόπιτα θα τρελάνει ουρανίσκους. Φτιάξε την 2-3 ημέρες πριν και τύλιξε την σε μεμβράνη, ώστε να παραμείνει αφράτη και μαλακή όπως το τσουρέκι.Βασιλόπιτα τσουρέκι: Δες τη συνταγή εδώ!Αυτή είναι η καλύτερη βασιλόπιτα κέικ, αφράτη, φουσκωτή και νόστιμη! Είναι η πιο εύκολη συνταγή για βασιλόπιτα κέικ, που αν ακολουθήσεις όλα τα μυστικά που σας έχω εδώ, δεν θα σε προδώσει ποτέ και θα αρέσει εγγυημένα σε όλους.Βασιλόπιτα κέικ: Δες τη συνταγή εδώ!Μαστίχα, μαχλέπι και βούτυρο στην παραδοσιακή βασιλόπιτα με μαγιά, για να μοσχοβολήσει η νέα χρονιά.Παραδοσιακή βασιλόπιτα τσουρέκι: Δες τη συνταγή εδώ!Εύκολη Βασιλόπιτα με πορτοκάλι. Συνταγή με αρώματα που ζαλίζουν. Η γεύση της κουβαλάει όλο το μεράκι της Μικράς Ασίας.Μικρασιάτικη βασιλόπιτα: Δες τη συνταγή εδώ!Σε πολλές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, αντί για τη γλυκιά βασιλόπιτα που όλοι γνωρίζουμε φτιάχνουν βασιλόπιτες αλμυρές, συνήθως κρεατόπιτες η κοτόπιτες με φλουρί.  Τις εμπλουτίζουν με πολλά καλούδια, έτσι η νέα χρονιά ξεκινά με αφθονία, και καλή τύχη. Τραγανή και νόστιμη, δοκιμάστε την οπωσδήποτε.Αλμυρή βασιλόπιτα κρεατόπιτα Ξάνθης: Δες τη συνταγή εδώ!Βασιλόπιτα χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, για εσάς που κάνετε ειδική διατροφή.Βασιλόπιτα χωρίς γλουτένη: Δες τη συνταγή εδώ!Αν αγαπάτε τη σοκολάτα και την θέλετε ακόμα και στη βασιλόπιτά σας, εδώ σας έχω μία πραγματικά υπέροχη βασιλόπιτα με σοκολάτα που βάζω στοίχημα ότι θα την φτιάχνετε παραπάνω από μία φορά το χρόνο!Βασιλόπιτα με σοκολάτα: Δες τη συνταγή εδώ!Μερικές ακόμα απορίες σας για την βασιλόπιτα:

-Πως διατηρείται η βασιλόπιτα;

Τη βασιλόπιτα μπορούμε να την φτιάξουμε μερικές ημέρες νωρίτερα από την πρωτοχρονιά και να την διατηρήσουμε τυλιγμένη αεροστεγώς στην κατάψυξη για πολλές ημέρες αλλά και για 2-3 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου. Έτσι Θα παραμείνει αφράτη και μαλακή.

-Πως να στολίσω τη βασιλόπιτα;

Τη βασιλόπιτα μπορείς απλά να την αχνίσεις με ζάχαρη άχνη.Μπορείς να φτιάξεις ένα λευκό γλάσο που όταν σταθεροποιηθεί θα γίνει σαν καραμέλα. Με αυτό το λευκό γλάσο μπορείς να γράψεις πάνω στη βασιλόπιτα ή να κανείς σχέδια.Λευκό γλάσο royal icing: Δες τη συνταγή εδώ!Αν θέλεις να καλύψεις όλη τη βασιλόπιτα με ένα αφράτο γλάσο φτιάξε αυτή τη συνταγή και στόλισε την βασιλόπιτα σου την τελευταία στιγμή.Λευκό γλάσο : Δες τη συνταγή εδώ!Μπορείς απλά να καλύψεις την βασιλόπιτα με λευκή ζαχαρόπαστα.

Κι αν θέλετε περισσότερα μυστικά για βασιλόπιτα βρείτε τα όλα εδώ.

Τα μυστικά για τέλεια βασιλόπιτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Καλή χρόνια να έχουμε και να είμαστε αισιόδοξοι, να ονειρευόμαστε και να προσδοκάμε πάντα το καλό!

Φως γύρω μας και μέσα μας!

Καλή χρονιά με υγεία

The post Βασιλόπιτα 2021 appeared first on Argiro.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασιλόπιτα 2021,vasilopita 2021