Κεικ απλο: 5 Συνταγές για κέικ της Αργυρώς

15:17 28/7/2021 - Πηγή: Argiro
Κεικ απλο: οι 5 Συνταγές για Εύκολα Αφράτα και Λαχταριστά κέικ!ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΙΚ ΑΠΛΟ το συνώνυμο για τα “κεικ Αργυρω” ! Βρες την αγαπημένη σου συνταγη για κεικ.

Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα αφράτο και εύκολο κεικ

απλο που θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι και που με εύκολες συνταγές θα έχουμε στο τραπέζι μας τα πιο λαχταριστά και τα πιο νόστιμα; Κανένας! Γιατί;; Γιατί γεύσεις και αρώματα, συνταγη για κεικ από σοκολάτα, μπανάνα, καρότο, λεμόνι και πορτοκάλι θα σου φτιάξουν το πιο ευκολο κεικ που έχεις δοκιμάσει ποτέ μέσα από συνταγές διαχρονικές και αξεπέραστες!

Τα μυρωδάτα κέικ είναι η απόλυτη λιχουδιά για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις ηλικίες. Κάθε σπίτι έχει πάντα στον πάγκο της κουζίνας του ένα αφράτο, λαχταριστό και κάθε μαμά έχει την δικής της καλύτερη σπιτική συνταγή!

Είναι η γλυκιά επιλογή για ένα κεικ απλο που βρίσκεται σε κάθε σπίτι για να συνοδεύσει το πρωινό μας, είναι το σνακ που θα τσιμπολογάμε στην παραλία, είναι η μπουκιά που μας τονώνει στο γραφείο, είναι η αγαπημένη συνήθεια του απογεύματος που συνοδεύει τον καφέ μας.

Το καταπληκτικό είναι ότι όλοι μπορούμε να τα φτιάξουμε. Τα μόνο που χρειάζεστε είναι τα αγνά και απλά υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας και τα μυστικά μου που θα απογειώσουν τις δημιουργίες σας για ένα ευκολο κεικ.

Αυγά, γάλα, βούτυρο ή λάδι, ζάχαρη και αλεύρι έχεις σίγουρα για κεικ απλο!

Για έξτρα βοήθεια για τα “κεικ Αργυρω” σου έχω και οδηγό δοσομετρητή για να μετατρέψεις τα γραμμάρια των υλικών σε κούπες ή το αντίστροφο, ώστε να μπορέσεις να εκτελέσεις με ακρίβεια και απόλυτη επιτυχία τα καλύτερα κέικ ακόμα κι αν δεν έχεις ζυγαριά στην κουζίνα σου.

Για σένα έχω συγκεντρώσει τις 5 ΤΟΡ συνταγές αφράτες και μυρωδάτες για να μοσχοβολάει το σπίτι σου και να γαργαλάς ουρανίσκους.

Για αυτό ξεκίνα ΤΩΡΑ διαλέγοντας την αγαπημένη σου συνταγή και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

PS: Φτιάξε μια από τις συνταγές που σου προτείνω για κεικ απλο, κάνε story στο Instagram και tag εμένα και εγώ με την σειρά μου θα το κάνω repost στο προσωπικό μου λογαριασμό. Ανυπομονώ να δω τις δημιουργίες σας!

Σοκολάτας

Το καλύτερο εύκολο κεικ απλο σοκολάτας, ζουμερό και πεντανόστιμο, έχει κουβερτούρα μέσα και έξω. Το σερβίρεις κάλλιστα σαν ένα γλυκό σοκολάτας αλλά μπορεί ένα κομμάτι του να είναι το ευχάριστο διάλειμμα της ημέρας. Το cake σοκολάτας με κουβερτούρα θα σας τρελάνει και θα σας θυμίσει στη γεύση το κλασικό βανίλια σοκολάτα που όλοι έχουμε λατρέψει. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι στη λεπτομέρεια κρύβεται η διαφορά και εδώ η κουβερτούρα είναι το συστατικό που θα κάνει το κέικ σοκολάτας τόσο λαχταριστό και σοκολατένιο. Ανάλογη σοκολατένια απόλαυση δεν έχεις ξαναζήσει! Φτιάξε το τώρα και θα με θυμηθείς. Ίσως η καλύτερη συνταγή για εύκολο κέικ σοκολάτας που σας έχω δώσει ποτέ.

Κέικ σοκολάτας

Κέικ Πορτοκάλι

Το πιο εύκολο κεικ απλο πορτοκάλι με χυμό πορτοκαλιού και ξύσμα βρίσκεται εδώ. Είναι αφράτο, αρωματικό και ζουμερό. Γίνεται με απλά υλικά που όλοι έχετε στο σπίτι και μπορεί να γίνει το καθημερινό σνακ που καταναλώνεται όλες τις ώρες της ημέρας. Την ώρα που ψήνεται το άρωμα του πορτοκαλιού σου παίρνει το μυαλό και θα δώσει την πιο ξεχωριστή γεύση στο κέικ που έχεις γευτεί ποτέ.

Κέικ πορτοκάλι

Φτιάξε το σήμερα κιόλας!

Μπανάνας

Cake μπανάνα με σοκολάτα. Συνδυασμός που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Είναι η ιδανική επιλογή για πρωινό ή για σνακ μέσα στη ημέρα. Η γεύση της μπανάνας μαζί με την σοκολάτα απογειώνουν το αποτέλεσμα σε αυτό το ζουμερό κέικ μπανάνα. Έχεις ώριμες μπανάνες που αποφεύγεις να τις φας; Ήρθε η ώρα να τις αξιοποιήσεις φτιάχνοντας αυτή τη φανταστική συνταγή. Ξεκίνα τώρα και θα με θυμηθείς!

Κέικ μπανάναΚΕΙΚ ΑΠΛΟ ΚΑΡΟΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ

Η πιο ωραία, εύκολη και αυθεντική αμερικάνικη συνταγη για κεικ χωρισ μιξερ μαζί με τα μυστικά της, είναι εδώ! Εύκολο κι αφράτο, ζουμερό και γεμάτο αρώματα κανέλας. Το κεικ χωρισ μιξερ με καρότο είναι το πιο τέλειο που θα μπορούσες να δοκιμάσεις. Σου έχω ιδέα να το σερβίρεις σκέτο στο πρωινό σου ή με frosting τυριού σαν επιδόρπιο για να τους τρελάνεις όλους.

Carrot cake

Την ώρα που ψήνεται, το καρότο δίνει όλα του αρώματα που ανυπομονείς να το δοκιμάσεις!

Φτιάξτε το όλοι!

Κεικ απλο λεμόνι

Η καλύτερη συνταγη για κεικ που θα μπορούσα να προτείνω. Είναι αδύνατο να του αντισταθείς! Ζουμερό κι αφράτο μαζί, αρωματικό και λαχταριστό με γεύση που τρελαίνει. Δοκίμασε το οπωσδήποτε με τον απογευματινό σου καφέ. Τα αρώματα του λεμονιού που αναδύονται είναι που κάνουν τη διαφορά και τόσο ξεχωριστό αυτό το cake. Μπορείς να το σερβίρεις και σαν επιδόρπιο με μια μπάλα παγωτό μετά από γεύμα. Την εύκολη, οικονομική και συγκλονιστική συνταγή για κεικ απλο λεμονιού που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση.

Κέικ λεμόνι με σιρόπι

Όμως πως να σταματήσω μόνο στις 5 καλύτερες συνταγές για “κεικ Αργυρω”;

Έχεις δοκιμάσει το πανεύκολο αφράτο κέικ με λάδι και γιαούρτι; Το γεμιστό με νουτέλα; Το μυρωδάτο με φράουλα; Το απόλυτο banana bread; Το εντυπωσιακό και ευκολο κεικ ζέβρα cake; Τη ζουμερή συνταγή για κεικ απλο αμυγδάλου που θυμίζει αμυγδαλωτό; Όλα θα σε τρελάνουν σε κάθε μπουκιά!

Αυτές και άλλες πολλές, δοκιμασμένες και πετυχημένες συνταγές για γλυκά και αλμυρά “κεικ Αργυρω” τις έχω όλες εδώ συγκεντρωμένες για να φτιάχνεις κάθε φορά με τα χεράκια σου και με υλικά που ήδη έχεις στο σπίτι εντυπωσιακές δημιουργίες και νοστιμιές που θα τους κάνουν να παραμιλούν όλοι.

Δείτε όλα τα μυστικά μου για πάντα επιτυχημένα κέικ και λύστε όλες σας τις απορίες για τα κέικ μέσα από την πολυετή μου εμπειρία!

Όλα τα μυστικά επιτυχίας για τέλειο κέικ

Το άρθρο Κεικ απλο: 5 Συνταγές για κέικ της Αργυρώς εμφανίστηκε πρώτα στο Argiro.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Κέικ, 4+1 Συνταγές, Εύκολα Αφράτα, Λαχταριστά Κέικ,keik, 4+1 syntages, efkola afrata, lachtarista keik