35 Συνταγές για BBQ
Την Κυριακή 10 Μάϊου μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», «35 Συνταγές για BBQ από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Σε αυτό το τεύχος, δεν μιλάμε μόνο για κρέας και φωτιά. Μιλάμε για παρέες, για ανοιξιάτικα βράδια, για καλοκαίρια που ξεκινούν από μια σπίθα, για τραπέζια που στήνονται χωρίς πρόγραμμα, αλλά γεμίζουν ουσία.
Στις
Ξεχωριστή θέση έχουν φυσικά και όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά στο ψήσιμο. Οι σωστές θερμοκρασίες, ο τρόπος που χειριζόμαστε τα υλικά, οι χρόνοι, η προετοιμασία, οι συνδυασμοί. Όλα εκείνα που μας βοηθούν να αισθανόμαστε πιο σίγουροι μπροστά στη σχάρα και να απολαμβάνουμε τη διαδικασία χωρίς άγχος. Γιατί, όταν ξέρουμε τα βασικά, το bbq γίνεται ακόμα πιο χαρούμενο και ξένοιαστο.
Γιατί, τελικά, αυτό που το κάνει τόσο αγαπημένο δεν είναι μόνο η γεύση. Είναι ότι όλοι συμμετέχουν, προσθέτουν κάτι και βοηθούν με το δικό τους τρόπο προτού καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι για να γευτούν το αποτέλεσμα.
Κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» στις 10 Μάϊου.
Το άρθρο 35 Συνταγές για BBQ εμφανίστηκε πρώτα στο Argiro.gr - Argiro Barbarigou.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Argiro
- Τελευταία Νέα Argiro
- 35 Συνταγές για BBQ
- Κρεμμύδια: Διατροφική Αξία και Οφέλη που πρέπει να γνωρίζετε
- Μαγειρεμένα φαγητά στην κατάψυξη
- Συνταγές για Δροσερά και Ελαφριά Γλυκά
- Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο
- Διαγωνισμός: Κερδίστε την κουζινομηχανή Kenwood Chef XL
- Φασόλια: Πηγή πρωτεΐνης και θρεπτικών συστατικών
- Γκρέιπφρουτ: Ιδιότητες και πώς να φτιάξεις σόδα γκρέιπφρουτ
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές
- Πουτίγκα με μαρμελάδα κιτρόμηλο και αρκατένα
- Χταπόδι καθιστό με πατάτες Παραλιμνίτικο
- Καλαμαράκια με κρασί
- Brownie με cream cheese
- Πώς θα φτιάξεις αρωματικό βούτυρο στο σπίτι
- Ψητές μελιτζάνες με ντομάτες, ελιές και φέτα
- Κέικ «γεωγραφία» φράουλας
- Ταλιατέλες λαχανικών με κοτόπουλο και κρέμα κάσιους
- Αλέξανδρος Μυλωνάς: Συναντήσαμε τον Κύπριο δημιουργό του Souvlakination
- Smoothie bowl με σπιτικό γάλα αμυγδάλου



