Βινύλιο: Η πρεμιέρα και η ανατροπή στην ώρα μετάδοσης

18:31 2/3/2021 - Πηγή: Youfly

Για πρεμιέρα ετοιμάζεται μετά από πολλές καθυστερήσεις το “Βινύλιο” στο OPEN. Η δεύτερη εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του από τη Θεσσαλονίκη, μετά από καθυστέρηση ενός μηνός περίπου, θα μπει στην τηλεοπτική αρένα, αυτήν την Πέμπτη 4 Μαρτίου και κάθε εβδομάδα την ίδια μέρα.

Μάλιστα, ο σταθμός μας επιφυλάσσει ακόμα μια έκπληξη. Το εναλλακτικό τοκ σόου με τον Αντώνη Κανάκη, που παραπέμπει περισσότερο σε ραδιοφωνική εκπομπή, δεν θα προβάλλεται στη late night

ζώνη, αλλά στην πράιμ τάιμ και θα παίρνει lead in από το “Ράδιο Αρβύλα”.

Η πρεμιέρα για το Βινύλιο – Η συντροφιά των Ράδιο Αρβύλα

Έτσι, και το κανάλι OPEN θα αναστήσει την ανύπαρκτη πράιμ τάιμ ζώνη του αλλά και το “Βινύλιο”, μέσα από την πρεμιέρα του και όχι μόνο, θα μπορέσει να καρπωθεί την μεγάλη ευκαιρία των “Αρβύλα”, λόγω των υψηλών ποσοστών που θα παραλαμβάνει.

Αυτό σημαίνει, ότι θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 21.00 και η εν λόγω μέρα καθόλου τυχαία δεν θεωρείται. Μέχρι στιγμής είναι αυτή με τον λιγότερο ανταγωνισμό, χωρίς δηλαδή MasterChef, μιας και με το Survivor θα συμπίπτει μόνο για ένα τέταρτο, αφού θα ολοκληρώνεται η εκπομπή του OPEN στις 22.15. Τα σχέδια και για δεύτερη μέρα προβολής, μέσα στην εβδομάδα, φαίνεται για φέτος να ναυαγούν, λόγω φόρτου εργασίας από πλευράς Κανάκη.

Δείτε επίσης:

OPEN – Οριστικό: Πότε κάνει πρεμιέρα το «Βινύλιο» του ΚανάκηΤι συμβαίνει ανάμεσα σε Αντώνη Κανάκη και OPEN;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Βινύλιο: Η πρεμιέρα και η ανατροπή στην ώρα μετάδοσης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα