Βινύλιο: Αλλάζουν πλάνα Αντώνης Κανάκης και ANT1

12:34 2/11/2021 - Πηγή: Youfly

Λίγες μέρες έμειναν για την τηλεοπτική επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στον ANT1. Εκτός από την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα όμως υπάρχει και το Βινύλιο, με το οποίο έχουμε μια ανατροπή της τελευταία στιγμής.

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 20:00 θα κάνει πρεμιέρα η παρέα από τη Θεσσαλονίκη, προσδοκώντας σε μια ακόμα γεμάτη και ψυχαγωγική σεζόν.

Τι γίνεται όμως με το δεύτερο τηλεοπτικό παιδί του Αντώνη Κανάκη, το Βινύλιο.

Βινύλιο: Επισπεύδεται η πρεμιέρα

Αν και οι πληροφορίες ήθελαν το Βινύλιο να κάνει πρεμιέρα αρκετά πιο μετά, τελικά φαίνεται πως ANT1 και Αντώνης Κανάκης αποφάσισαν να ανεβάσουν στροφές. Η εκπομπή θα βγει στον αέρα την ίδια εβδομάδα με τους Ράδιο Αρβύλα και για την ακρίβεια την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 20:00.

Μια ομολογουμένως ξαφνική απόφαση από την πλευρά του παρουσιαστή, η οποία δείχνει τις προθέσεις του, όπως και αυτές του ANT1. Με καθημερινή πλέον παρουσία στην απογευματινή ζώνη (4 το Ράδιο Αρβύλα, 1 το Βινύλιο) θέλει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και να δώσει στον κανάλι του Αμαρουσίου τις χαμένες μονάδες της τηλεθέασης πίσω.

Δείτε ακόμα:

Ήλιος: Η νέα ώρα προβολής – Όλες οι μετακινήσεις στο πρόγραμμαANT1: Το νέο ανατρεπτικό τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Βινύλιο: Αλλάζουν πλάνα Αντώνης Κανάκης και ANT1 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα