Battle of the couples: H οριστική απόφαση για το ριάλιτι του ALPHA

19:07 22/3/2021 - Πηγή: Youfly

Οριστική είναι η απόφαση να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες το “Battle of the couples” με τον Παναγιωτη Βασιλάκο και την Σάσα Σταμάτη αφού τελικά το ριάλιτι του ALPHA δεν κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης παρά το γεγονός ότι το κανάλι προσπάθησε να κάνει διάφορες αλλαγές στον προγραμματισμό του απέναντι σε έναν ομολογουμένως πολύ σκληρό ανταγωνισμό.

Τελική απόφαση η πρόωρη ολοκλήρωση του Battle
of the Couples

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιχνίδι δεν πρόκειται να κοπεί καθώς τα γυρίσματα είχαν προχωρήσει αρκετά αλλά θα ολοκληρωθεί πρόωρα, δηλαδή το κανάλι θα προβάλλει πολύ λιγότερα από τα προβλεπόμενα επεισόδια.

Αυτό σημαίνει ότι ο τελικός θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες. Ωστόσο, η προβολή του τελικού αναμένεται να παίξει στον ALPHA κάπου στα μέσα Απριλίου, οπότε και θα πέσει οριστικά η αυλαία του παιχνιδιού που δεν κατάφερε παρά τις προσπάθειες των ιθυνόντων και την ισχυρή προώθηση από μέρους του καναλιού να κερδίσει τους Ελληνες τηλεθεατές.

Δείτε ακόμα:

Κόβεται το Battle of the Couples; Όλες οι αλλαγές στο ριάλιτιΆγριες Μέλισσες: Η Δέσπω διδάσκει μαθήματα ζωής στους χαρακτήρες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Battle of the couples: H οριστική απόφαση για το ριάλιτι του ALPHA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα