Το Καφέ της Χαράς: Ένας έρωτας αναζωπυρώνει – Μια διαμάχη ξεκινά

11:18 26/2/2021 - Πηγή: Youfly

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει με ένα απολαυστικό νέο επεισόδιο απόψε (26/2) γεμάτο ανατροπές. Μία παλιά αγάπη αναζωπυρώνει και μία παλιά κόντρα ενισχύεται. Δείτε παρακάτω τί θα δούμε απόψε στο Καφέ της Χαράς.

Ο Μάνος διεκδικεί τη Βάλια – Η Χαρά κι ο Περίανδρος αντιδρούν

Η επιστροφή του Μάνου θα ταράξει τη σχέση Βάλιας και Αρετής, αφού εκείνος δεν έχει πάψει ποτέ να είναι ερωτευμένος με την παιδική του φίλη. Η Χαρά, που έχει συνεταιριστεί με την κόρη της στο Καφέ, διαφωνεί στα πάντα με τον Περίανδρο, αλλά συμφωνεί μαζί του στο ότι τα παιδιά τους δεν πρέπει να γίνουν ζευγάρι. Αυτή η αντίδραση θα δημιουργήσει μεγαλύτερες εντάσεις ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς τους.

Την ίδια στιγμή, η κόντρα τους θα ενταθεί όταν η Χαρά αποφασίσει να βοηθήσει τον Φατσέα να σταθεί ξανά στα πόδια του, με μια πρωτοποριακή ιδέα! Ο Φατσέας, τραυματισμένος, ζητάει βοήθεια από όλους, προκειμένου να ξαναστήσει την μπίζνα με τις μαρμελάδες. Κανένας από τους Κολοκοτρωνιτσιώτες, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να πάει κόντρα στον Πώποτα, δανείζοντας στον Φατσέα. Ο Περίανδρος, από μεριάς του, είναι κάθετος και δεν θέλει να του δανείσει καθόλου χρήματα.

Το τρέιλερ για το αποψινό νέο επεισόδιο (26/2) στο Καφέ της Χαράς

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση ανάμεσα στον Μάνο και τη Βάλια; Πώς θα αντιδράσουν η Χαρά και ο Περίανδρος; Τί θα γίνει με τον Φατσέα; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε επίσης:

Το καφέ της Χαράς: Η Βάλια εξαφανίζεται – Η Χαρά μένει στον άσσοΤο Καφέ της Χαράς: Μία καλοστημένη παγίδα φέρνει στο φως αλήθειες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Το Καφέ της Χαράς: Ένας έρωτας αναζωπυρώνει – Μια διαμάχη ξεκινά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα