Τηλεθέαση 20/4: Δυναμική πρωτιά MasterChef – Στις 3 μονάδες το ντέρμπι

10:03 21/4/2021 - Πηγή: Youfly

Οι Τρίτες αρχίζουν και γίνονται… παράδοση για το MasterChef, καθώς η χθεσινή (20/4) αποχώρηση έδωσε ακόμα μια πρωτιά στο ριάλιτι μαγειρικής στη μεγάλη μάχη για τη τηλεθέαση, απέναντι σε Survivor και Άγριες Μέλισσες που βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής.

Το MasterChef 5 κατέκτησε την πρώτη θέση, στο δυναμικό κοινό πάντα, ενώ το ριάλιτι επιβίωσης Survivor ακολούθησε με ελάχιστη διαφορά, όπως και οι Άγριες Μέλισσες σε απόσταση 3 μονάδων.

Όσον αφορά τη τηλεθέαση

στο γενικό σύνολο, εκεί αντιστράφηκαν οι ρόλοι, με το Survivor να οδηγεί την κούρσα και χθές 20/4, τις Μέλισσες να ακολουθούν και το ριάλιτι μαγειρικής να συμπληρώνει την τριάδα.

Πάμε όμως να δούμε τα νούμερα τηλεθέασης (20/4) αναλυτικά:

Δυναμικό κοινό:

MasterChef 5 – STAR: 29,6%Survivor – SKAI: 29,1%Άγριες Μέλισσες – ANT1: 26,2%

Γενικό Σύνολο κοινού:

Survivor – SKAI: 29,4%Άγριες Μέλισσες – ANT1: 28,6%MasterChef 5 – STAR: 23,4%

Δείτε επίσης:

MasterChef 5: Μάτια βουρκωμένα, παραπονεμένα – Η ασυλία κι η αποχώρησηSurvivor: Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση – Τι ζητάει ο Ντάφυ (Vid)Άγριες Μέλισσες: Η αμαρτία που σκοτεινιάζει την ψυχή – Τί είδαμε χθες

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Τηλεθέαση 20/4: Δυναμική πρωτιά MasterChef – Στις 3 μονάδες το ντέρμπι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα