Τηλεθέαση 12/4: Η Μαργαρίτα έκανε κοινό & MasterChef να πανηγυρίζουν

09:56 13/4/2021 - Πηγή: Youfly

Φωτιά πήραν οι κουζίνες του MasterChef χθες στην τηλεθέαση (12/4), μετά τις επιστροφές παλιών παικτών. Πίσω του ακολούθησε το Survivor, αλλά και οι Άγριες Μέλισσες, οι οποίες έδωσαν τον δικό τους αγώνα μάχης. Οι τηλεθεατές διχάστηκαν για ακόμη μια φορά στην βραδινή ζώνη της Δευτέρας, με τα ριάλιτι και τις δραματικές σειρές να βάζουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν το ενδιαφέρον.

Οι τσακωμοί στο Survivor ανάμεσα σε κόκκινους και μπλε,

αλλά και οι εντάσεις ανάμεσα σε Σεβαστούς και αδελφές Σταμίρη δε κατάφεραν να φέρουν την πρωτιά. Αντίθετα, το MasterChef σάρωσε, κατακτώντας το στέμμα της τηλεθέασης, όπως συνήθιζε να κάνει επί χρόνια. Πώς διαμορφώθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης σε γενικό και δυναμικό κοινό;

Νούμερα τηλεθέασης 12/4

Γενικό Σύνολο:

Survivor – 28,5%MasterChef – 26,1%Άγριες Μέλισσες – 25,6%

Δυναμικό Κοινό:

MasterChef – 32,6%Survivor – 29,5%Άγριες Μέλισσες – 21,8%

Φαίνεται πως η μεγάλη επιστροφή των παικτών έφερε και την μεγάλη νίκη στην τηλεθέαση του MasterChef, χθες (12/4). Κάποιοι ενθουσιάστηκαν και πανηγύρισαν με τους παίκτες που μπήκαν ξανά στο σπίτι, ενώ άλλοι δυσανασχέτησαν. Το σημαντικότερο είναι πως η εκπομπή μαγειρικής προσπέρασε τις ίντριγκες του Survivor, αλλά και τις εντάσεις των Σεβαστών, κερδίζοντας την μεγάλη πρωτιά.

Δείτε επίσης:

MasterChef 5: Άρπαξε την λευκή ποδιά και ξανά μπήκε στο παιχνίδι!Survivor: Ποιος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση – Κόντρες και νεύρα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Τηλεθέαση 12/4: Η Μαργαρίτα έκανε κοινό & MasterChef να πανηγυρίζουν appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα