Τι σχέση έχουν τα «Ξύλινα Σπαθιά» με νέα σειρά της ΕΡΤ

23:01 21/9/2021 - Πηγή: Youfly

Πριν ακόμη ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ρομαντικής κομεντί της ΕΡΤ1, είχαμε τη πρώτη ανατροπή σε σχέση με το τίτλο της φιλόδοξης αυτής σειράς. Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com η σειρά της ΕΡΤ, που αρχικά είχε το τίτλο «Πεθαίνω για σένα», θα φέρει πλέον την ονομασία «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

Ο νέος αυτός τίτλος,«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», βασίζεται σε έναν από τους στίχους του τραγουδιού «Λιωμένο παγωτό» (που ερμηνεύουν τα «Ξύλινα Σπαθιά»),

τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε η ΕΡΤ. Ο συγκεκριμένος στίχος θα ακούγεται στους τίτλους αρχής της νέας αυτής σειράς που θα βγει στον αέρα πιθανότατα τους πρώτους μήνες του νέου έτους.

Στη νέα αυτή σειρά της ΕΡΤ1 πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σπύρος Ρασιδάκης.

Η ιστορία

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται μία νεαρή και όμορφη γυναίκα, η οποία είναι αρκετά υπερβολική σε ό,τι αφορά θέματα υγείας. Υποχόνδρια και φοβισμένη. Κάποια στιγμή, λοιπόν, επισκέπτεται ένα ιατρικό κέντρο για να κάνει εξετάσεις.

Μόνο που εκεί ο άντρας που την υποδέχεται κάνει ένα μεγάλο και τραγικό λάθος. Ανακοινώνει λάθος τα αποτελέσματα των εξετάσεων, με συνέπεια να αλλάξουν πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά της. Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους γίνονται ένα, ζώντας μία απίστευτη περιπέτεια, γεμάτη σασπένς και ανατροπές, δοσμένα όλα με έναν τρυφερό τρόπο. Μάλιστα, όπως είναι φυσικό, οι δυο τους δεν αργούν να έρθουν πιο κοντά και να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα…

Δείτε ακόμα:

ΕΡΤ: Ο προγραμματισμός του καναλιού για τις σειρές μυθοπλασίαςΣε Ξένα Χέρια – ΕΡΤ: Πρεμιέρα και ώρες προβολής της σειράς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Τι σχέση έχουν τα «Ξύλινα Σπαθιά» με νέα σειρά της ΕΡΤ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα