Τι είδαμε την «Εβδομάδα της Φωτιάς» – Τηλεοπτική ανασκόπηση

19:20 8/8/2021 - Πηγή: Youfly

Δευτέρα 2 Αυγούστου – Κυριακή 8 Αυγούστου, επτά ημέρες που θα μείνουν στην ιστορία της χώρας μας, με τα γεγονότα που συνέβησαν μέσα σε αυτές να είναι γραμμένα με μαύρο μελάνι. Το χρώμα, δηλαδή, που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές σε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα… Οτιδήποτε άλλο και να έγινε αυτή την εβδομάδα, ακόμα και ευχάριστο, είναι λες και πέρασε απο πάνω του η φωτιά και το έκανε να φαίνεται γκρίζο και θαμπό, και πια δύσκολα κανείς θυμάται κάτι από αυτές τις μέρες που να μην είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτή τη φυσική καταστροφή.

Ανασκόπηση για την εβδομάδα
που πέρασε – Τι είδαμε

#Πυρκαγιές: η λέξη αυτή χρησιμοποιήθηκε όσο καμία άλλη αυτές τις μέρες. Μια λέξη που κανείς δεν θα ήθελε να ξαναβάλει στο στόμα του, πρωταγωνίστησε σε συζητήσεις, σκέψεις αλλά και στην τηλεόραση αφού τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια είχαν 24 ώρες το 24ωρο πρόγραμμα για να καλύψουν τις εξελίξεις.

#Ρεπορτερ – παρουσιαστές: Μπορεί κανείς να καταλογίσει  πολλά στους δημοσιογράφους και να γίνονται πολλές φορές αντικείμενο σκληρής κριτικής, ωστόσο σε αυτή την περίσταση οι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών καναλιών έδειξαν αντανακλαστικά, ψυχραιμία – στις περισσότερες περιπτώσεις – αλλά και γέρα νεύρα αφού έμειναν στον τόπο της φωτιάς για πολλά 24ώρα μεταδίδοντας όσα γινόντουσαν εκεί. Αν σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν υπερβολές ή αν έγιναν και κάποιες … «κορώνες», σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζει τη μεγάλη εικόνα της τηλεοπτικής κάλυψης, αφού το πρόσημο είναι θετικό.

#Πυροσβέστες και εθελοντές: Οι άνθρωποι που έδωσαν την μεγάλη μάχη. Ο απολογισμός για το αν έγινε σωστός ή λάθος χειρισμός θα γίνει αργότερα και απο τους ειδικούς. Γεγονός όμως είναι πως αυτοί οι άνθρωποι πάλεψαν με τις φλόγες για μέρες και τους αξίζει να το αναγνωρίσουμε. Οι φωτογραφίες από τις προσπάθειές τους έγιναν viral και έμειναν χαραγμένες στο μυαλό όλων.

Δείτε επίσης:

GNTM 4: Από την Ιπποκράτειο πολιτεία, ασφαλείς στο ΛαγονήσιGNTM 4: Εσπευσμένη μεταφορά των παικτών λόγω φωτιάς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Τι είδαμε την «Εβδομάδα της Φωτιάς» – Τηλεοπτική ανασκόπηση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα