Τέλος η εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη από το MEGA

10:08 27/1/2021 - Πηγή: Youfly

Οριστικό τέλος για την εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη στο MEGA που είχε κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου του 2020.

MEGA: Τέλος για τον Θοδωρή Αθερίδη και την εκπομπή του

Άδοξα φαίνεται πως λήγει μετά από δέκα επεισόδια η πορεία του Θοδωρή Αθερίδη στο MEGA. Αν και η εκπομπή με τίτλο Έλα και θα δεις πολυδιαφημίστηκε από τον σταθμό και έφερε και την σφραγίδα

της Σεμίνας Διγενή καθώς βασίστηκε σε δική της ιδέα έχοντας ως πρότυπο τις δικές της εκπομπές τύπου “Κοίτα τι έκανες” τελικά δεν φαίνεται να είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα από πλευράς τηλεθέασης, ούτε καν μέσα στις γιορτές. Μάλιστα, κάποια στιγμή είχε παρθεί η απόφαση η εκπομπή να προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα, κάτι που ωστόσο δεν έγινε τελικά ποτέ.

Έτσι, μετά από την ολοκλήρωση των δέκα εκπομπών που είχαν πάρει το πράσινο φως από το Μεγάλο Κανάλι η εκπομπή αναμένεται να ρίξει αυλαία. Αυτό πρόκειται να συμβεί στα τέλη Φεβρουαρίου καθώς ήδη έχουν προβληθεί έξι επεισόδια στα οποία έχουν φιλοξενηθεί μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του τραγουδιού και της υποκριτικής.

Δείτε επίσης: 

Ηθοποιός από τις 8 Λέξεις στη νέα σειρά του Γεωργίου στο MEGAΝίκος Κοκλώνης: Τρεις παραγωγές στο MEGA – Δυνατά ονόματα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Τέλος η εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη από το MEGA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα