Τα Καλύτερά μας Χρόνια: Ο Στέλιος σε πανικό στο νέο τρέιλερ

12:47 25/8/2021 - Πηγή: Youfly

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ, Τα Καλύτερά μας Χρόνια, με το νέο τρέιλερ να υπόσχεται ακόμη πιο ξεκαρδιστικές στιγμές. Ο Στέλιος μεθάει και χάνει μία βαλίτσα με πολλά λεφτά, κάτι που θα του κοστίσει πολύ ακριβά.

Όλα ξεκινούν όταν ο Στέλιος (Μελέτης Ηλίας) παίρνει μία βαλίτσα γεμάτη λεφτά! «Χρειάζονται λαδώματα», του λέει ο κουμπάρος του, ο Παπαδόπουλος (Ρένος Χαραλαμπίδης). Όλα πάνε λάθος, όμως, όταν

ο Δημήτρης (Μιχάλης Οικονόμου), του προτείνει να πάνε για ένα γρήγορο ποτό. Όλοι ξέρουν, όμως, πως καταλήγει αυτό. Δύο ώρες αργότερα ο Στέλιος γυρνάει μεθυσμένος στο σπίτι και ανακαλύπτει ότι έχει ξεχάσει τη βαλίτσα με τα λεφτά. Κρύος ιδρώτας τον λούζει κι όλα θα αλλάξουν.

Στο νέο τρέιλερ του Καλύτερά μας Χρόνια, ο Στέλιος μπλέκει για τα καλά σε νέες περιπέτειες. Τα νέα επεισόδια γίνονται ολοένα και καλύτερα ανεβάζοντας υψηλά τον πήχη! Τη σκηνοθεσία του δεύτερου κύκλου έχει αναλάβει ο Νίκος Κρητικός, παίρνοντας τα ηνία μετά την αποχώρηση της Όλγας Μαλέα, ύστερα από κάποιες διαφωνίες με την εταιρεία παραγωγής Tanweer.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο δεύτερος κύκλος του Καλύτερά μας Χρόνια θα καλύψουν τα χρόνια της μεταπολίτευσης έως το 1981, ενώ ο πρώτος κύκλος είχε επικεντρωθεί στα χρόνια της επταετίας από το 1969 έως το 1974-1975.

Απολαύστε το νέο τρέιλερ του Καλύτερά μας χρόνια, όπου ο Στέλιος βρίσκεται σε πανικό:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial_)

Δείτε επίσης: 

Τα Καλύτερά μας Χρόνια: Το νέο «αμαρτωλό» τρέιλερ της σειράςΧαιρέτα μου τον Πλάτανο: Όλοι οι νέοι χαρακτήρες της σειράς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Τα Καλύτερά μας Χρόνια: Ο Στέλιος σε πανικό στο νέο τρέιλερ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα