Σπίτι με το MEGA: Μεγάλο αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου

15:24 2/2/2021 - Πηγή: Youfly

Αυτό το Σάββατο 6/2 στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA» κάνει ένα αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου, με πολλούς καλλιτέχνες  αλλά και με τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου να ερμηνεύουν τραγούδια του.

Στράτος Διονυσίου – ο μεγάλος λαϊκός βάρδος 30 χρόνια μετά

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμηνεύουν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση. Από το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», τον «Παλιατζή» μέχρι «Της γυναίκας η καρδιά» και το «Ένα λεπτό περιπτερά». Τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και παρέμειναν αναλλοίωτα

στον χρόνο. Μαζί τους και ο Διαμαντής Διονυσίου. Συνοδοιπόρος, σε αυτό το μελωδικό ταξίδι.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες συμμετέχουν στο μουσικό αφιέρωμα για τον Στράτο Διονυσίου

Ακόμα, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου, υποδέχονται στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Stan Αντιπαριώτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, μοιράζονται με όλους εμάς λαϊκές ερμηνείες από καρδιάς. Και τιμούν τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου. Συμμετέχουν οι σολίστες Θανάσης Βασιλόπουλος και Μανώλης Καραντίνης.

Μία μοναδική μουσική ιστορία ξεδιπλώνεται το Σάββατο 6/2 στο «Σπίτι με το MEGA» μέσα από το μουσικό αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου, τον μεγάλο βάρδο του λαϊκού τραγουδιού.

Δείτε το τρέιλερ

Δείτε επίσης:

Σπίτι με το MEGA: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εκτόξευσε την τηλεθέασηΣπίτι με το MEGA 19/12: Μουσικό απόσπασμα με Γιώργο Μαζωνάκη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Σπίτι με το MEGA: Μεγάλο αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα