ΣΚΑΙ: Ξαφνικό πρόβλημα με παρουσιάστρια

11:58 29/8/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα από τα ισχυρά ονόματα του καναλιού φαίνεται πως μένει… στον πάγκο. Τι συνέβη και διαταράχθηκε η σχέση του ΣΚΑΙ με την Αντελίνα Βαρθακούρη και ποια θα είναι η οριστική απόφαση του καναλιού;

Η Αντελίνα Βαρθακούρη δεσμεύεται με συμβόλαιο δύο ετών με τον ΣΚΑΙ και όλα συνηγορούσαν ότι θα το εξαντλήσει. Μάλιστα είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό το είδος και η ζώνη που θα προβάλλεται η νέα

της εκπομπή. Τα πλάνα όμως άλλαξαν…

ΣΚΑΙ: Χωρίς εκπομπή η Αντελίνα Βαρθακούρη

Σύμφωνα με το okmag και την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, το lifestyle δελτίο ειδήσεων για το οποίο είχε συμφωνήσει η Αντελίνα Βαρθακούρη στον ΣΚΑΙ, δε θα γίνει. Ο βασικός λόγος είναι ότι το κανάλι του Φαλήρου ήθελε να συρρικνώσει την εκπομπή στα 50 λεπτά. Θυμίζουμε ότι η αρχική συμφωνία έκανε λόγο για εκπομπή διάρκειας 1,5 ώρας, ένα lifestyle μαγκαζίνο, που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα στη μεσημεριανή ζώνη.

Η σκέψη αυτή δεν άρεσε στην παρουσιάστρια, η οποία απέρριψε πρόταση του OPEN για να παραμείνει στον ΣΚΑΙ, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να οδηγηθούν σε αδιέξοδο. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη θα παραμείνει χωρίς εκπομπή στο πρώτο μισό της σεζόν, μέχρι να βρεθεί ένα νέο project που να υποστηρίζουν και οι δύο πλευρές.

Δείτε ακόμα:

Αιμορραγεί ο ΣΚΑΪ – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στο κανάλιΚάτι Ξαναψήνεται ΣΚΑΙ: Πότε κάνει πρεμιέρα η Σπυροπούλου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ΣΚΑΙ: Ξαφνικό πρόβλημα με παρουσιάστρια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα