Σειρά ο Πρίγκιπας Γεώργιος με Orlando Bloom & Sophie Turner

21:46 25/11/2020 - Πηγή: Youfly

Μετά το The Crown έρχεται μία άλλη τηλεοπτική σειρά με θέμα τη βασιλική οικογένεια που θα πρωταγωνιστεί ο Πρίγκιπας Γεώργιος και τις φωνές τους θα χαρίσουν ο Orlando Bloom και η Sophie Turner.

Η σειρά με τίτλο The Prince (Ο Πρίγκιπας) γράφτηκε από τον Gary Janetti, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί  στο Family Guy και ήταν παραγωγός της κωμωδίας καταστάσεων Will & Grace. Εκείνο, ωστόσο, που του έδωσε τεράστια αναγνωρισιμότητα και περίπου 950 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram ήταν η σάτυρα προς τον μικρό Πρίγκιπα Γεώργιο. Άλλωστε, ποιος δε θα λάτρευε ένα meme για τον μικρό Πρίγκιπα της Αγγλίας;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gary Janetti (@garyjanetti)

Η πλοκή της σειράς με τον Πρίγκιπα Γεώργιο

Η τηλεοπτική σειρά θα είναι κινουμένων σχεδίων και γράφτηκε συγκεκριμένα για το HBO Max. Η επίσημη σύνοψη είναι η εξής: “Πριν ο Γεώργιο κυβερνήσει την Βρετανία, θα θεσπίσει τους δικούς του νόμους στην κωμική σειρά του Janetti για τον μελλοντικό Βασιλιά της Αγγλίας και την παιδική του ηλικία όπως ο μικρός πρίγκιπας το βλέπει από την δική του οπτική. Επειδή η διαδοχή του δεν θα έρθει σχετικά σύντομα, σε κάθε επεισόδιο ο Γεώργιος θα βρίσκει ένα μονοπάτι στη ζωή του ως μικρός πρίγκιπας της σύγχρονης εποχής – από τα 775 δωμάτια του Μπάκιγχαμ μέχρι το δημοτικό του σχολείο με τους κοινούς θνητούς”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κωμική σειρά The Prince θα περιλαμβάνει και άλλους αξιοσημείωτους χαρακτήρες που βρίσκονται στη ζωή του Πρίγκιπα Γεώργιου, όπως είναι οι γονείς του, ο Δούκας και η Δούκισσας του Κέιμμπριτζ, η μικρή αδερφή του, τέταρτη στη σειρά για το θρόνο, Charlotte, η μοντέρνα θεία του Meghan και ο θείος του Harry, ο προ-παππούς του, Φίλιππος και φυσικά η γιαγιά του Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.

Το καστ της σειράς The Prince

Όσον αφορά τη σειρά και το καστ της, ο Janetti θα χαρίσει τη φωνή του ως Πρίγκιπας Γεώργιος, ο Orlando Bloom θα υποδυθεί τον Πρίγκιπα Harry και η Sophie Turner την Πριγκίπισσα Charlotte. Στο κωμικό σόου μαζί με τους μοναδικούς ηθοποιούς θα συμμετέχουν επίσης ο Alan Cumming ως ο μπάτλερ του Πρίγκιπα Γεώργιου, η Condola Rashad ως Meghan Markle, η Lucy Punch ως Kate Middleton, Dan Stevens ως Πρίγκιπας Κάρολος και ο πατέρας τους Πρίγκιπας Φίλιππος, η Frances De La Tour ως Βασίλισσα Ελισάβετ και Iwan Rheon ως Πρίγκιπας William.

Η σειρά The Prince δεν έχει ακόμη κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε κάποιο τρέιλερ, αλλά θα σας κρατούμε ενήμερους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πρίγκιπας Γεώργιος είναι έτοιμος να διαδεχθεί Το Στέμμα (The Crown).

Δείτε επίσης:

Ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτουν αλήθειες γύρω από το The CrownThe Crown: Όλα όσα ξέρουμε για τη σεζόν 5 στο NetflixThe Crown: Η «Νταϊάνα» απαντά στις αντιδράσεις του παλατιού

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Σειρά ο Πρίγκιπας Γεώργιος με Orlando Bloom & Sophie Turner appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα