Σασμός: Ο Σταύρος ξέρει ποιος είναι πραγματικά ο Χρήστος

19:39 14/6/2022 - Πηγή: Youfly

Δε θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια η πραγματική ταυτότητα του Αστέρη. Ο Σταύρος θα μάθει ποιος είναι πραγματικά ο Χρήστος, στο «Σασμό». Θα του πει, όμως, την αλήθεια; Πώς θα αντιδράσει;

Ο Αστέρης προσέγγισε τον Σταύρο λέγοντάς του ψέματα. Είχε ένα κρυφό σχέδιο κι αυτό δεν ήταν άλλο από το να έρθει κοντά στην Αργυρώ. Ακόμη κι αν ήταν μέσω του νυν συζύγου της. Ο Αστέρης έγινε πολύ καλός φίλος με τον Σταύρο, ο οποίος με τη σειρά του τον εμπιστεύτηκε δίνοντάς του πολύτιμες πληροφορίες.

Από τον Σταύρο θα μάθει ο Αστέρης το σοβαρό πρόβλημα υγείας

που αντιμετωπίζει η Αργυρώ. Ο Σταματάκης θα πάθει σοκ, αφού δεν μπορεί να φανταστεί ότι η γυναίκα που αγαπά κινδυνεύει να πεθάνει. Ο Σταύρος, όμως, είναι πιο έξυπνος απ’ όσο νομίζει ο Αστέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣασμός: Οι Σταματάκηδες ψάχνουν μανιωδώς να βρουν ποιος τους κάρφωσε

Ο Σταύρος ίσως ξέρει ποιος είναι πραγματικά ο “Χρήστος” στο «Σασμό» κι απλώς υποκρίνεται για το καλό της αγαπημένης του. Ο Σταύρος λατρεύει την Αργυρώ και θέλει να σωθεί με κάθε κόστος, ακόμη κι αν είναι να τη σώσει ο πρώην αγαπημένος της.

Στην πραγματικότητα, ο Σταύρος γνωρίζει βαθιά μέσα του ότι η Αργυρώ ποτέ δεν ξεπέρασε πραγματικά τον Αστέρη και ότι ακόμα είναι ερωτευμένη μαζί του. Αυτή η σκέψη τον πονά και τον πληγώνει, αλλά την αγαπάει τόσο πολύ που απλώς θέλει να γίνει καλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣασμός: Η Καλλιόπη συναντά για πρώτη φορά τον εγγονό της

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Ο Σταύρος ξέρει ποιος είναι πραγματικά ο Χρήστος appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα