Σασμός Spoiler: Μόνη της η Στέλλα στο τέλος της σεζόν;

22:02 16/6/2022 - Πηγή: Youfly

Η Στέλλα και ο Γεράσιμος θα περάσουν μία πολύ μεγάλη κρίση, λίγο πριν το τέλος της σεζόν της σειράς Σασμός. Το ζευγάρι θα βρεθεί σε ένα τεράστιο δίλημμα: Ή μαζί, ή χωριστά. Μετά τον θάνατο του Καραπάνου, τίποτα δεν κρατά τον Γεράσιμο στην Κρήτη.

Ο αστυνόμος θέλει να κλείσει κάθε πόρτα πίσω του, να κάνει μία νέα αρχή, μακριά από όλους. Έτσι, ζητάει από την αγαπημένη

του να τον ακολουθήσει στο ταξίδι του, ρίχνοντας μαύρη πέτρα..

Η Στέλλα διχάζεται. Από τη μία αισθάνεται ενθουσιασμένη, από την άλλη, όμως, δυσκολεύεται να κάνει αυτό το βήμα. Έτσι, ανακοινώνει στον Γεράσιμο πως δε θα τον ακολουθήσει στο ταξίδι του, βάζοντας μία τελεία σε αυτή τη σχέση.

Στα τελευταία επεισόδια της πρώτης σεζόν στη σειρά Σασμός, η Στέλλα μένει μόνη της. Ένας νέος έρωτας αναμένεται να της χαμογελάσει στη δεύτερη σεζόν, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή στη ζωή της.

Όσο για τον Γεράσιμο; Αποχαιρετά οριστικά την αγαπημένη του και φεύγει μακριά της. Άλλωστε, δεν ήταν ποτέ γραφτό να είναι αυτοί οι δύο μαζί. Η σχέση αυτή τελειώνει άδοξα, με την Στέλλα να κρύβει ακόμη μια μικρή ελπίδα μέσα της για τον Αστέρη Σταματάκη..

Δείτε επίσης:

Γιώργος Χριστοδούλου – Σασμός: «Ο Σταύρος κι η Αργυρώ δεν αγαπιούνται»Σασμός – Μανόλης: «Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και τον Άγγελο»

Εαν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός Spoiler: Μόνη της η Στέλλα στο τέλος της σεζόν; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα