Σασμός Spoiler: Η ιστορία του Άγγελου Σωτηρόπουλου (Video)

11:05 28/10/2021 - Πηγή: Youfly

Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ο Άγγελος Σωτηρόπουλος,  μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, με τον πιο τραγικό τρόπο, στη σειρά Σασμός.

Η άφιξή του στην Κρήτη αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων, και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα…

Ο Άγγελος είναι ο καινούργιος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού,

καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ…

Το παρελθόν ξανά χτυπά

Η Αργυρώ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών. Η έρευνά της, όμως, θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια… Ένα μυστικό θα σοκάρει τους πρωταγωνιστές, στη συνέχεια.

Ο Άγγελος μαθαίνει με απαίσιο τρόπο πως δεν ήταν μητέρα του αυτή που αποκαλούσε “μαμά” τόσα χρόνια. Η γυναίκα αυτή, λίγο πριν πεθάνει, του αποκάλυψε πως η μητέρα του είναι νεκρή, στην Κρήτη.

Το κουβάρι με την ιστορία της Ανθούλας, ξετυλίγεται. Μία γυναίκα που έδωσε τέλος στη ζωή της. Μία γυναίκα με το επίθετο Σταματάκη, η οποία ερωτεύτηκε έναν Βρουλάκη και τα πάντα άλλαξαν.

Μία βεντέτα δίχως τέλος που θρήνησε θύματα. Ο Σταματάκης σκότωσε τον άνδρα της Μαρίνας με σκοπό να εκδικηθεί για την Ανθούλα. Ο Βρουλάκης είχε συνάψει σχέση μαζί της και την είχε εγκαταλείψει, λόγω της οικογένειάς του.

Όλοι θα πέσουν από τα σύννεφα. Ο Άγγελος έρχεται για να φέρει την απόλυτη ανατροπή, δείχνοντας πως ο Σασμός αργεί πολύ να φανεί.

Δείτε επίσης:

Σασμός – Αποκλειστικό Βίντεο: Η Τζένη φεύγει στον ΚαναδάΤηλεθέαση χθες 27/10: Σασμός, Γη Ελιάς ή Μέλισσες; Που πήγε η πρωινή ζώνη;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός Spoiler: Η ιστορία του Άγγελου Σωτηρόπουλου (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα