Ριάλιτι μαγειρικής: Ποιο ανατρεπτικό πρότζεκτ εξετάζουν στον ANT1

06:01 10/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ριάλιτι μαγειρικής σκέφτονται να εντάξουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, οι άνθρωποι του Ant1.

Βλέποντας ότι το κομμάτι μαγειρική παραμένει ελκυστικό, οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου, Ant1, έχουν αποφασίσει να προσθέσουν ένα νέο ριάλιτι μαγειρικής στο πρόγραμμα της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Αυτό το διάστημα μάλιστα επεξεργάζονται ορισμένες

προτάσεις γύρω από κάποια νέα πρότζεκτ που παίζονται σε κανάλια του εξωτερικού και σύντομα αναμένεται να καταλήξουν τι ακριβώς θα κάνουν προκειμένου να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες και το νέο  αυτό μαγειρικό ριάλιτι πρόγραμμα να βγει στον αέρα ει δυνατόν το φθινόπωρο.

ΑΝΤ1: Έρχονται νέες συναρπαστικές δοκιμασίες επίδοξων μαγείρων

Οι τελευταίες πληροφορίες από ΑΝΤ1 μεριά λένε ότι κερδίζει έδαφος μια πρόταση που έχει να κάνει με μια διαγωνιστική διαδικασία ανάμεσα σε επίδοξους μάγειρες, τις προσπάθειες των οποίων θα βαθμολογούν γνωστοί σεφ. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ έχει κοινά στοιχεία με το Master Chef αλλά είναι πολύ διαφορετικό στο σύνολο του.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν δύο προσπάθειες που είχαν γίνει με ριάλιτι μαγειρικής όπως το «Top Chef» και  το «Hell’s Kitchen» δεν είχαν το ποθούμενο αποτέλεσμα. Ωστόσο στον ΑΝΤ1 δεν το βάζουν κάτω θεωρώντας ότι όλα έχουν να κάνουν και με το σωστό timing. Και φυσικά γνωρίζουν καλά ότι στο πρώτο μισό της νέας σεζόν δεν θα υπάρχει το «Master Chef», το οποίο ως γνωστό θα επανέλθει στο Star από το δεύτερο μισό της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου.

Δείτε επίσης: 

Οι στιγμές που «σημάδεψαν» την εβδομάδα μετά το Πάσχα (Video)Οι μεταγραφές στα κανάλια ξεκίνησαν και τα τηλέφωνα, όχι όλων, χτυπούν

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ριάλιτι μαγειρικής: Ποιο ανατρεπτικό πρότζεκτ εξετάζουν στον ANT1 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα