Ράδιο Αρβύλα – Οριστικό: Στον ANT1 ο Αντώνης Κανάκης

10:00 11/10/2021 - Πηγή: Youfly

Μονοπώλησε πολύ το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού ρεπορτάζ και της επικαιρότητας, αφού για ένα μεγάλο διάστημα, ο Αντώνης Κανάκης αποτέλεσε το “μήλον της έριδος”. Πολλές προτάσεις, πολλά κανάλια και μία μεγάλη μάχη, αλλά τελικά αυτός που βγήκε νικητής ήταν ο ANT1. Πώς θα διαμορφώσει ο Αντώνης Κανάκης κι οι υπόλοιποι Ράδιο Αρβύλα το πρόγραμμα του ANT1 και ποιες θα είναι οι αλλαγές;

Όπως σας είχαμε ήδη γράψει,

μέσα στο Σαββατοκύριακο πάρθηκε η απόφαση και συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Κυριακής, ενώ τη Δευτέρα θα γινόταν γνωστή. Όπως κι έγινε. Οι Ράδιο Αρβύλα θα εμφανίζονται μετά το Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 και η προγραμματισμένη ώρα είναι στις 20:00. Αυτό φέρνει μεγάλες αλλαγές στον προγραμματισμό του καναλιού, αφού εκείνη την ώρα προβαλλόταν η σειρά Ήλιος.

Συνεπώς, η αγαπημένη σειρά θα μεταφερθεί μία ώρα αργότερα. Έτσι, στις 21:00 με 22:00 θα παίζεται ο Ήλιος, όπου θα έχει απέναντί του το Σασμό στον ALPHA και τη Γη της Ελιάς στο MEGA. Από την άλλη το Game of Chefs θα συρρικνωθεί αρκετά, ενώ τα γυρίσματα του μαγειρικού ριάλιτι θα ολοκληρωθούν στις 13 Οκτωβρίου.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, ο Αντώνης Κανάκης έκλεισε οριστικά στον ANT1 κι έτσι οι Ράδιο Αρβύλα αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβριο!

Δείτε επίσης: 

Τα πρώτα συμπεράσματα της πιο ανταγωνιστικής τηλεοπτικής σεζόνANT1: Αλλάζει εντελώς τη βραδινή ζώνη λόγω τηλεθέασης

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ράδιο Αρβύλα – Οριστικό: Στον ANT1 ο Αντώνης Κανάκης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα