Πρόωρα Χριστούγεννα – Σε ποια εκπομπή άλλαξαν ήδη χρόνο;

09:59 24/10/2021 - Πηγή: Youfly

Γνωρίζουμε ότι πολλά προγράμματα γυρίζονται πολύ νωρίτερα, από την στιγμή που προβάλλονται στην τηλεόραση. Μια συγκεκριμένη εκπομπή της ΕΡΤ όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού έκαναν Πρωτοχρονιά από τον…. Οκτώβρη!

Μπορεί έξω ο κόσμος να κυκλοφορεί ακόμα με το κοντομάνικο αλλά ‘των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν’. Στην κυριολεξία μάλιστα αφού στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική

της ΕΡΤ 2 ετοίμασαν το πρωινό για την Πρωτοχρονιά!

Η μαγειρική εκπομπή, την οποία παρουσιάζει ο chef Ανδρέας Λαγός, είναι μία από τις νέες αφίξεις στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Εκεί, λοιπόν, έγινε η μαγνητοσκόπηση τόσο για το χριστουγεννιάτικο, όσο και για το πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο. Καλεσμένη του chef ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

H τελευταία ήταν αυτή που έκανε την αποκάλυψη, μέσα από story στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Στην εορταστική εκπομπή μίλησε για τις παιδικές της αναμνήσεις από τις γιορτές αλλά και ετοίμασε μαζί, με τον Ανδρέα Λαγό, διάφορα γιορτινά εδέσματα!

https://youfly.com/wp-content/uploads/2021/10/vid.mp4

Δείτε ακόμα:

ΕΡΤ2: Οι νέες εκπομπές και τα νέα πρόσωπα που έρχονταιΌρκος – ΕΡΤ: Η πρώτη ανάγνωση για τη νέα σειρά

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Πρόωρα Χριστούγεννα – Σε ποια εκπομπή άλλαξαν ήδη χρόνο; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα