Ποντικοπαγίδα: Το πρώτο αποκλειστικό τρέιλερ της παράστασης

17:09 24/9/2021 - Πηγή: Youfly

Η Ποντικοπαγίδα, το θρυλικό έργο μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον Νέο Ακάδημο από τον Οκτώβριο. Το youfly σήμερα σας παρουσιάζει το πρώτο και αποκλειστικό τρέιλερ της παράστασης Ποντικοπαγίδα.

Η υπόθεση της παράστασης

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μια απομονωμένη πανσιόν μιας
επαρχίας, την ώρα που το χιόνι πέφτει πυκνό. Οκτώ ήρωες, που όλοι τους κρύβουν ένα μυστικό, βρίσκονται αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και επικίνδυνα ψέματα.

Ο φόβος τους κυκλώνει και ένας δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά τους.
Μια

ιστορία εκδίκησης με αιφνιδιαστικές ανατροπές, έξυπνα τεχνάσματα και μια ποντικοπαγίδα που περιμένει το επόμενο θύμα της.

Στη νέα προσαρμογή του έργου, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Κίρκης Καραλή, μια ομάδα οκτώ πρωταγωνιστών μεταφέρεται κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90, προτού μπουν τα κινητά τηλέφωνα στις ζωές μας, σε μια πανσιόν της ελληνικής επαρχίας. Δείτε αναλυτικά του συντελεστές και το καστ για την παράσταση, Η Ποντικοπαγίδα.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης Ποντικοπαγίδα που θα παρουσιαστεί φέτος στο θέατρο Νέος Ακάδημος:

Οι συντελεστές  της παράστασηςΣυγγραφέας: Αγκάθα ΚρίστιΣκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία: Κίρκη ΚαραλήΜετάφραση: Αντώνης ΓαλέοςΠρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί

Βαλέρια Κουρούπη, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Τζένη Μπότση, Ράνια Οικονομίδου, Νίκος Πολυδερόπουλος, Σήφης Πολυζωίδης, Στάθης Σταμουλακάτος και ο Χάρης Τζωρτζάκης.

Μόνικα Μπελούτσι: Μιλάει για τη Μαρία Κάλλας πριν το ΗρώδειοΔημοτικό Θέατρο Πειραιά: Οι θεατρικές παραστάσεις 2021-2022

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ποντικοπαγίδα: Το πρώτο αποκλειστικό τρέιλερ της παράστασης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα