Πάμε Δανάη: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της εβδομάδας

13:23 4/10/2020 - Πηγή: Youfly

Για ακόμη μια εβδομάδα, οι ενδιαφέροντες και εκλεκτοί καλεσμένοι επισκέπτονται το νέο σπίτι της Δανάης Μπάρκα στο MEGA και σίγουρα έχουν να πουν πολλά! Η εκπομπή Πάμε Δανάη προβάλλεται καθημερινά 09:50 έως 12:00 στο MEGA και οι καλεσμένοι είναι πολλοί!

Οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας στο Πάμε ΔανάηΟι καλεσμένοι της δύο πρώτες μέρες θα είναι η αγαπημένη ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, ο ηθοποιός Νίκος Κουρής θα πάρει θέση στον καναπέ
της εκπομπής Πάμε Δανάη στο MEGA!Την Τετάρτη, η παρουσιάστρια, ηθοποιός και πρώην μοντέλο, Μπέτυ Μαγγίρα μιλά για όλους και για όλα με την πάντα αφοπλιστική της ειλικρίνεια. Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου η ταλαντούχα, νέα ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα θα είναι η καλεσμένη στο Πάμε Δανάη στο MEGA.Η εβδομάδα  κλείνει με την Δανάη Μπάρκα να υποδέχεται στο στούντιο του MEGA τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA ,Παρασκευή ως Κυριακή, Κατερίνα Παναγοπούλου, σε μία συνέντευξη εφ᾽ολης της ύλης.Διαβάστε περισσότερα για την εκπομπή Πάμε Δανάη στο MEGA.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Πάμε Δανάη: Αυτοί θα είναι οι καλεσμένοι της εβδομάδας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα