Παίκτης του Survivor «εισβάλλει» σε σόου με μια τρελή ιδέα

14:35 31/3/2021 - Πηγή: Youfly

Από τη ζούγκλα της Δομινικανής Δημοκρατίας στα πλατώ του House of Fame θα βρεθεί πολύ σύντομα ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Καλίδης, έχοντας στο μυαλό του μια… τρελή ιδέα.

Μία διαφορετική εμπειρία θα κληθεί να ζήσει σήμερα o παίκτης που δοκίμασε φέτος τις δυνάμεις και τις αντοχές του

στο Survivor. Αυτή τη φορά βγάζει τ’ αθλητικά του και έρχεται σε επαφή με νέα παιδιά που σοκάρονται μόλις τον αντικρίζουν.

Ο ρόλος – έκπληξη του Πάνου Καλίδη μπαίνει στο House of fame

Ναι στην πρόταση του House of Fame είπε ο άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Δομίνικο, Πάνος Καλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor αποδέχθηκε την πρόταση του διευθυντή της Ακαδημίας, Πάνου Μεταξόπουλου. Την είσοδό του θα τη δούμε στο σημερινό επεισόδιο (ΣΚΑΪ, 18.00), οπότε και μπαίνει με μια… τρελή ιδέα.

Ο τραγουδιστής, μπαίνει στην Ακαδημία προκειμένου να συμβουλεύσει έναν από τους διαγωνιζόμενους, το Γιάννη. Ο νεαρός θα κληθεί να ερμηνεύσει τη μεγάλη επιτυχία του Καλίδη «Μια τρελή ιδέα». Η συνάντηση του καλεσμένου με τον σπουδαστή θα είναι ιδιαίτερη, καθώς ο Καλλίδης θα προσπαθήσει να δώσει μερικά tips σε σχέση με την ερμηνεία του κομματιού. Παράλληλα, θα μπει στη διαδικασία να δώσει κάποιες συμβουλές σε όλους τους συμμετέχοντες

Δείτε επίσης: 

Survivor: «Για μαζέψου λίγο κουκλίτσα μου» – Μεγάλος καυγάς απόψεSurvivor: Λαμπόγυαλο τα κάνουν οι παίκτες στον αγώνα – τρέιλερ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Παίκτης του Survivor «εισβάλλει» σε σόου με μια τρελή ιδέα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα