Όρκος – ΕΡΤ: Η πρώτη ανάγνωση για τη νέα σειρά

22:41 19/10/2021 - Πηγή: Youfly

Η ελληνική… εκδοχή του Grey’s Anatomy πλησιάζει! Ο Γιάννης Στάνκογλου μας βάζει στο κλίμα της νέας σειράς της ΕΡΤ, με τίτλο Όρκος, η οποία θα προβληθεί από την δημόσια τηλεόραση.

Σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, η νέα σειρά της ΕΡΤ, Όρκος, αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou)

Όρκος: Η πρώτη ανάγνωση της ιατρικής σειράς της ΕΡΤ

Ο Γιάννης Στάνκογλου μάλιστα, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μας ενημέρωσε για την πρώτη ανάγνωση της σειράς Όρκος. Εκεί, όπως φανερώνει η φωτογραφία, βρέθηκαν αρκετοί ηθοποιοί τους οποίους θα απολαύσουμε στην ιατρική σειρά, όπως ο Γιώργος Γάλλος.

Ο ηθοποιός, που απολαύσαμε την περσινή σεζόν στις Άγριες Μέλισσες αλλά και το Σχεδόν Ενήλικες, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν ενός γιατρού που θα έρθει αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα. Ο τίτλος της σειράς παραπέμπει στον Όρκο του Ιπποκράτη και το αν θα καταφέρει να τον υπηρετήσει ο πρωταγωνιστής, ερχόμενος αντιμέτωπος με πολύ δύσκολες αποφάσεις.

Θυμίζουμε ότι η νέα παραγωγή της ΕΡΤ, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μέρος της φετινής σεζόν.

Δείτε ακόμα:

Σε Ξένα Χέρια: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 16-20Σασμός: Η Καλλιόπη λίγο πριν πιάσει Μαθιό – Βασιλική

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Όρκος – ΕΡΤ: Η πρώτη ανάγνωση για τη νέα σειρά appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
ο όρκος ερτ
Τυχαία Θέματα