Οικογενειακές Ιστορίες 29/10: Νέο επεισόδιο – Αλλαγή Πορείας

14:13 29/10/2020 - Πηγή: Youfly

Νέο επεισόδιο στις Οικογενειακές Ιστορίες με τίτλο Αλλαγή Πορείας, θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη 29/10, στον ALPHA.

Καθημερινά στις 16:40 με νέο επεισόδιο.

Οικογενειακές Ιστορίες 29/10: Νέο επεισόδιο – Αλλαγή Πορείας

Στο νέο επεισόδιο Οικογενειακές Ιστορίες,

που θα προβληθεί 29/10, ο Γιάννης είναι ένας ατίθασος νεαρός που αντί να δουλεύει προτιμά να «αλητεύει» με την παρέα του, κάτι που προκαλεί συνεχείς καυγάδες με τους γονείς του.

Ένα βράδυ, κάνοντας μικροζημιές στο προαύλιο μιας εκκλησίας, θα τραυματιστεί. Ο ιερέας που θα τον βρει, αντί να καλέσει την αστυνομία θα του ζητήσει βοήθεια να διορθώσουν όσα έκανε.

Αυτή η γνωριμία θα είναι καθοριστική για την ζωή του Γιάννη καθώς θα βρει επιτέλους την ηρεμία και την αγάπη που του έλειπε από παιδί…

Οικογενειακές ιστορίες είναι μία ελληνική κοινωνική τηλεοπτική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, παραγωγής 2010-2021, που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV από τις 25 Σεπτεμβρίου του 2010 μέχρι σήμερα.

Τα νέα επεισόδια φέρουν τη σφραγίδα της επικαιρότητας. Τα social media και η επίδρασή τους στη νεολαία, το bullying, η συμβίωση στην καραντίνα, οι σχέσεις ταμπού, οι ψυχολογικές και κοινωνικές πιέσεις είναι θέματα που αναδύονται μέσα από την καθημερινότητά μας.
Οι Οικογενειακές Ιστορίες εστιάζουν σε κοινωνικά πρόβλημα όπως είναι οι τσακωμοί, οι χωρισμοί και οι έρωτες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες και τα μέλη της ξεχωριστά. Σε κάθε νέο επεισόδιο αναλύεται και μια διαφορετική ιστορία μιας οικογένειας, η οποία αναζητά τη λύση.

Με σενάρια βγαλμένα από την ίδια τη ζωή, οι Οικογενειακές Ιστορίες στον ALPHA πραγματεύονται σε κάθε επεισόδιο τους κοινωνικά θέματα. Προβάλλουν τα αδιέξοδα που προκύπτουν στις ανθρώπινες σχέσεις και θίγουν σοβαρά ζητήματα της σύγχρονης ζωής.

Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι καταστάσεις που όλοι ζούμε, οι εξομολογήσεις που θα θέλαμε να κάνουμε. Αυτές είναι οι Οικογενειακές Ιστορίες. Καθημερινά στις με νέο επεισόδιο 16:40.

Διαβάστε περισσότερα για το προηγούμενο επεισόδιο στις Οικογενειακές Ιστορίες, στον ALPHA.

The post Οικογενειακές Ιστορίες 29/10: Νέο επεισόδιο – Αλλαγή Πορείας appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα