Οδηγός καλής ζωής: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο 21 και 22/11

12:52 19/11/2020 - Πηγή: Youfly

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή Οδηγός καλής ζωής στον ALPHA έχει καλεσμένες του  την Ελένη Φιλίνη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για να συζητήσουν θέματα που μας αφορούν, όπως ο καλός μεταβολισμός και τα τοξικά συναισθήματα.

Η κακή λειτουργία του για πολλούς αποτελεί δικαιολογία και για λίγους ένα πραγματικό πρόβλημα. Ο λόγος για τον μεταβολισμό, ένα πολύπλοκο σύστημα του οργανισμού που εύκολα διαταράσσεται αλλά δύσκολα επανέρχεται στη φυσιολογική λειτουργία.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Η εκπομπή «Οδηγός

Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 09:00, προσπαθεί να λύσει τον «γρίφο» του μεταβολισμού. Έτσι ώστε να γνωρίζουμε τα λάθη που κάνουμε στην καθημερινότητά μας και τον μπλοκάρουν «φορτώνοντάς» μας με κιλά. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται την ηθοποιό Ελένη Φιλίνη. Η ηθοποιός μιλάει για όλα όσα έχει συνηθίσει να κάνει- και είναι όλα σωστά- και τα οποία βοηθούν ώστε να έχει καλό μεταβολισμό.

Ακόμη, στην εκπομπή και στην ενότητα της ψυχολογίας μιλάμε για το μοναχοπαίδι. Στην ενότητα της διατροφής μαθαίνουμε την διατροφική αξία των ξηρών καρπών. Και στην ενότητα «Μας Ρωτάτε, Σας Απαντάμε» οι ειδικοί εξηγούν αν είναι επικίνδυνος ο υψηλός αιματοκρίτης.

Δεν υπάρχουν καλά και κακά συναισθήματα, λένε οι ψυχολόγοι, όπως δεν υπάρχει και «άσπρο – μαύρο» στη ζωή. Ακόμη και τα πιο δύσκολα συναισθήματα, ανάλογα με τον τρόπο που τα διαχειριζόμαστε όταν τα βιώνουμε, μπορεί να λειτουργήσουν προς όφελός μας και να μας διδάξουν πράγματα ή αντίθετα, όταν δεν βάζουμε όρια σε αυτά, να γίνουν τόσο τοξικά που να καταστρέψουν εμάς τους ίδιους και τους γύρω μας.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Με τέσσερα τοξικά συναισθήματα – τον θυμό, τη θλίψη, τον φόβο και την αυτολύπηση- ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 09:00. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Η οποία εξηγεί πώς κατάφερε τα τελευταία χρόνια να κρατάει μακριά από τη ζωή της τα τοξικά συναισθήματα.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία ενδιαφέροντα θέματα:
γιατί έχουμε ξηροφθαλμία. Τα λάθη και τα σωστά που κάνουμε για την στοματική υγιεινή. Και γιατί η εθελοντική αιμοδοσία είναι ένα δώρο όχι μόνο για τον συνάνθρωπό μας αλλά και για τον ίδιο μας  τον εαυτό.

Eκπομπή Οδηγός καλής ζωής

Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00

Δείτε επίσης:

Οδηγός καλής ζωής: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

The post Οδηγός καλής ζωής: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο 21 και 22/11 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα