Ο Παναγιώτης Τζαμαλής άνοιξε το Instagram και κάνει πάταγο

14:59 18/5/2021 - Πηγή: Youfly

Το είδωλο του MasterChef 5 επέστρεψε. Όταν λέμε επέστρεψε δεν εννοούμε στον διαγωνισμό αλλά και εκεί όπου διέπρεπε από πριν. Ο Παναγιώτης Τζαμαλής άνοιξε εκ νέου το Instagram του και… επικράτησε πανικός.

Το είχε αναφέρει πολλές φορές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Μάλιστα κάποιες στιγμές έφτασε στο σημείο να παρεξηγηθεί από τους κριτές, ως προς τις προθέσεις του. Τον αποκάλεσαν μάγειρα του insta, που στόχο έχει τους followers και τα likes.

Βέβαια στην πορεία αποδείχθηκε πως απλώς παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του ‘αθώου’ Τζαμάλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Tzamalis ® (@panagiotis_tzamalis)

Με μια πρώτη ματιά αυτό που κάνει αίσθηση στο προφίλ του είναι οι μέλισσες. Όχι δεν εννοούμε τη σειρά Άγριες Μέλισσες που έχουν πιστό κοινό (όπως κι εκείνος άλλωστε). Ο Τζαμάλ έχει πάθος με την μελισσοκομία και δεν χάνει ευκαιρία να το αναφέρει όποτε μπορεί. Βέβαια αυτό του έχει στοιχίσει αρκετά κάποιες φορές. Το αποκάλυψε εξάλλου πρόσφατα, όντας καλεσμένος σε εκπομπή.

Η μελισσοκομία επηρέασε τις σχέσεις του

To πάθος είναι πάθος. Έχει δίκιο ο Τζαμάλ..

Πρόσφατα μάλιστα άρχισε να ανεβάζει και φωτογραφίες από γνωστές ‘φιγούρες’ του MasterChef 5. Τζιοβάνι και Παύλος ήταν δύο από τα πρόσωπα με τα οποία ήταν αρκετά κοντά στο παιχνίδι και ήδη ο Παναγιώτης Τζαμαλής άρχισε να ποστάρει τις πρώτες φωτογραφίες μαζί τους στο Instagram, έξω από το σπίτι του MasterChef πλέον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Tzamalis ® (@panagiotis_tzamalis)

Η πιο πρόσφατη μάλιστα φωτογραφία είναι με τον chef Πάνο Ιωαννίδη. Αμφότεροι ποζάρουν χαλαροί και ξέγνοιαστοι, με φόντο τον ανοιξιάτικο ήλιο. Αν ψάξουμε λίγο πιο βαθιά θα βρούμε και τις περίφημες φωτογραφίες με σαμπάνιες που ανέφερε ο Τζαμάλ όσο βρισκόταν στο παιχνίδι… Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό είναι το πιο πολυδιαφημισμένο και συζητήσιμο instagram του φετινού MasterChef.

Δείτε ακόμα:

MasterChef 5: Έγκλημα και τιμωρία λίγο πριν το τέλος (Video)MasterChef 5 Spoiler: Το μεγάλο φαβορί αποχωρεί αύριο πρόωρα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Ο Παναγιώτης Τζαμαλής άνοιξε το Instagram και κάνει πάταγο appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
τζαμαλης θα κανει τηλεοραση;
Τυχαία Θέματα