Ο Γιώργος Παπαδάκης, η Ιωάννα Μαλέσκου, το Breakfast@Star και τα τηλε-πεσίματα

16:40 12/6/2022 - Πηγή: Youfly

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος και ελπίζω να τα λέμε όλοι από παραλίες με καλό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες. Με τις Πανελλήνιες να συνεχίζονται μαζί με το άγχος των μαθητών και των γονιών τους, τη μεταγραφική περίοδος να βρίσκεται στο pick της και τον καιρό να κάνει τα .. «τρελά» του ολοκληρώθηκε και αυτή η εβδομάδα που μόνο αδιάφορη δεν ήταν…

Σεισμός

Όλα τα είχε η Μαριορί ο φερετζές της έλειπε..». Χρόνια είχα να ακούσω αυτή τη φράση αλλά ταίριαζε ιδανικά τα ξημερώματα

της Τετάρτης. Αιτία το γεγονός ότι λίγο πριν τις 4 το πρωί όσοι έχουν ελαφρύ ύπνο κατάλαβαν τη σεισμική δόνηση μεγέθους 2.7 ρίχτερ με επίκεντρο τη Μεταμόρφωση. Μετά την πανδημία, τις μωβ μέδουσες, τις καλοκαιρινές καταιγίδες και όσα άλλα μας έχουν βρει τα τελευταία χρόνια, ήταν το .. «κερασάκι στην τούρτα».

Ιωάννα Μαλέσκου

Χωρίς αμφιβολία είναι ένα από τα πρόσωπα της εβδομάδας, αφού το όνομά της απασχόλησε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ όλων των εκπομπών. Το ερώτημα «εδώ η Ιωάννα, εκεί η Ιωάννα, που θα πάει του χρόνου η Ιωάννα» προς το παρόν μένει αναπάντητο αφού η παρουσιάστρια ακόμα και όταν καταλήξει δύσκολα θα «ανοίξει» τα χαρτιά της πριν αποχαιρετήσει το “Love it” τον Ιούλιο. Επαγγελματίας βλέπετε.

Breakfast@Star

Έτερος μεγάλος προβληματισμός της εβδομάδας το μέλλον της πρωινής ζώνης του Star. Ένας προβληματισμός που περιλαμβάνει πολλά ερωτήματα όπως το πώς είναι οι σχέσεις των Παπίλα και Καρτελιά σήμερα, αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος (ο οποίος είναι κάπου στην Ασία και η τύχη του δουλεύει) θα καθίσει του χρόνου στον καναπέ και πολλά άλλα. Το πιθανότερο, βέβαια, είναι πως όποιες και είναι οι αλλαγές που θα γίνουν – «σαρωτικές» ή όχι – μέχρι τις 8 Ιουλίου που θα «ρίξει αυλαία», η εκπομπή δεν θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓιώργος Καρτελιάς – Ελίνα Παπίλα: Τέλος η φιλία και η συνεργασία τους; Γιώργος Παπαδάκης

Είναι ο μακροβιότερος παρουσιαστής της πρωινής ζώνης και όχι τυχαία. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ίσως το μόνο τηλεοπτικό πρόσωπο που όσα χρόνια και αν περάσουν καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού χωρίς ποτέ να έχει κάνει «κοιλιά». Τη Δευτέρα που μας πέρασε, μάλιστα, πήρε και την πρωτιά στη ζώνη του και έκανε και ρεκόρ σεζόν. Το 23,1%, που σημείωσε το «Καλημέρα Ελλάδα», ήταν η υψηλότερη επίδοσή τους για φέτος και ποιος ξέρει τι θα δούμε μέχρι να κατεβάσει «αυλαία».

Τηλε-Πεσίματα

Η «μάστιγα» της εποχής. Το πλάνο με τα τηλεοπτικά πρόσωπα να κάνουν δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητό τους, αφού οι ρεπόρτερ των τηλεοπτικών εκπομπών τους περιμένουν για μια δήλωση που αφορά στον τηλεοπτικό τους μέλλον. Αυτή την εβδομάδα είδαμε να παρελαύνουν και η Ελινα Παπίλα και Γιώργος Καρτελιάς και η Λίτσα Πατερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤηλεόραση και Twitter: Τι σχολιάζουμε περισσότερο;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Γιώργος Παπαδάκης, η Ιωάννα Μαλέσκου, το Breakfast@Star και τα τηλε-πεσίματα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα