Ο Γιατρός: Ο Αλί προσπαθεί να μάθει οδήγηση – Σε σοκ ο Ντορούκ

18:49 15/7/2021 - Πηγή: Youfly

Ο γιατρός Ντορούκ είναι αποφασισμένος να μάθει στον Αλί οδήγηση. Μόνο που τίποτα δεν πηγαίνει όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει ο ίδιος. Ο Αλί κοιτάζει το αμάξι και ο φόβος τον κυριεύει, παρόλο που και ο ίδιος θέλει να μάθει -επιτέλους- να οδηγεί. Η στιγμή που ακολουθεί, είναι ξεκαρδιστική!

Στο μεταξύ, τη χαρακτηριστική του ευαισθησία και διαισθητικότητα, ο Αλί καταφέρνει να σώσει ένα παιδί που κινδυνεύει. Για να μπορέσει όμως να το κάνει, αναγκάζεται να παραβεί τους κανόνες και να ζητήσει την κάλυψη

των υπόλοιπων συναδέλφων του, οι οποίοι τώρα ρισκάρουν να βρεθούν κι αυτοί στο στόχαστρο του Τάνζου.

Ο συνήθως απρόσιτος και κυνικός, Ντορούκ αφήνει στιγμιαία να φανεί η ευαίσθητη πλευρά του, όταν όμως η Φέρντα προσπαθεί να τον κάνει να ανοιχτεί κι άλλο, εκείνος περνά και πάλι στην άμυνα. Ένα απροσδόκητο γεγονός λιώνει τους πάγους ανάμεσα στον Αλί και τη Νάζλι και τους βοηθά να πουν αυτά που είχε ανάγκη να ακούσει ο ένας από τον άλλο μα κρατούσαν τόσο καιρό κρυφά. Τί θα δούμε απόψε;

Το παρ’ ολίγον ατύχημα

Ο Αλί μπαίνει στο αμάξι, αφού πρώτα το ελέγξει όλο! Ο Ντορούκ του δίνει οδηγίες, τις οποίες εκείνος ακολουθεί κατά γράμμα. Μόνο που, μπερδεύει ξαφνικά το φρένο με το γκάζι! Το αμάξι αυξάνει ταχύτητα, με τον Ντορούκ να φωνάζει, γεμάτος τρόμο!

Ο γιατρός Αλί και η οδήγηση δε τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Όπως αναφέρει και ο ίδιος στον Ντορούκ, το αμάξι δεν έχει καμία σχέση με το ποδήλατο. Εκείνος χαμογελάει, με τον Αλί να κατεβάζει το κεφάλι του.

Ο ίδιος, όμως, δε θέλει να τα παρατήσει. Είναι αποφασισμένος να προσφέρει αυτή την “κανονικότητα” στη Ναζλί και θα το καταφέρει, με κάθε κόστος.

Δείτε επίσης:

Ο Γιατρός Spoiler: Η πρόταση της Ναζλί προκαλεί πανικό στον ΑλίΟ Γιατρός: Η αποκλειστική συνέντευξη του Αλί Βεφά στο Youfly

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Γιατρός: Ο Αλί προσπαθεί να μάθει οδήγηση – Σε σοκ ο Ντορούκ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα