Ο Γιατρός: Ο Αλί πανικοβάλλεται και βγαίνει εκτός εαυτού (Video)

15:59 2/8/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Γιατρός έρχεται με ένα σοκαριστικό επεισόδιο, όπου ο Αλί πανικοβάλλεται, βγαίνει εκτός εαυτού και παρατάει το χειρουργείο στη μέση. Όλοι οι φίλοι τους γρήγορα θα βρεθούν δίπλα του, αλλά η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει.

Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου ο Τάνζου να διαπιστώσει ότι ο Αλί είναι όντως ο καλύτερος από τους ειδικευόμενους του αναθέτει το πρώτο του «σόλο» περιστατικό. Παρόλα αυτά δεδομένου ότι έχει ήδη εξαπλωθεί η φήμη ότι πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο Νοσοκομείο, ο Αλί αγχώνεται ακόμη περισσότερο.

Ο πανικός και ο φόβος του επιδεινώνονται, ενώ ένα θορυβώδες πάρτι κάτω από το σπίτι του δεν τον αφήνει να μελετήσει για την επέμβαση που θα πρέπει να κάνει το επόμενο πρωί. Η Έζο παρεμβαίνει για να βοηθήσει την κατάσταση, αλλά οι χοντροκομμένοι τρόποι της για ακόμα μια φορά κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Η στιγμή που ο γιατρός Αλί πανικοβάλλεται

Το επόμενο πρωί ο Αλί είναι ένα ράκος και όλοι οι νοσηλευτές είναι αναστατωμένοι λόγω του φόβου της απόλυσης. Στην επέμβαση ο Αλί τα χάνει και παρατάει το χειρουργείο στη μέση. Πανικόβλητος πηγαίνει πέρα δώθε, τότε όλοι οι συνάδελφοί του επεμβαίνουν και προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Πρώτος απ’ όλους ο Φερμάν και η Ναζλί. Όταν μπαίνει στη μέση ο υπεύθυνος κανείς δεν είναι πρόθυμος να προδώσει τον Αλί. Έτσι, όλοι κάνουν πίσω μέχρι ο αγαπημένος γιατρός να ηρεμήσει και να σταματήσει να πανικοβάλλεται!

Ο Αλί βρίσκεται σε δύσκολη θέση και όλοι οι φίλοι του ρισκάρουν τη θέση τους για χάρη του! Θα επανέλθει εγκαίρως ο Αλί;

Δείτε επίσης: 

Ο Γιατρός: Η στιγμή που η πιλότoς λιποθυμά στον αέρα (Video)Ο Γιατρός Spoiler: Η Έζο κλείνεται σε κλινική – Σε σοκ ο Αλί

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Γιατρός: Ο Αλί πανικοβάλλεται και βγαίνει εκτός εαυτού (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα