Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Πότε έρχεται η σεζόν 2 στο Netflix

18:05 10/6/2022 - Πηγή: Youfly

Η πρώτη σεζόν της σειράς «Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν» κυκλοφόρησε στο Netflix παγκοσμίως τον Μαΐο και ήταν μία από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες του μήνα με τη σεζόν 2 να είναι σχεδόν σίγουρη καθώς τα αποτελέσματα για τη σειρά είναι πολύ θετικά.

Τα top 10 του Netflix μας δίνουν ωριαία δεδομένα τηλεθέασης για τη σειρά και τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες

της συγκέντρωσε 260,53 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης σε όλο τον κόσμο. Η άνοδος από την 1η στην 2η εβδομάδα αυξήθηκε κατά 140%.

Έτσι, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ανανέωση για τη δεύτερη σεζόν, καθώς αρχικά είχαν ζητηθεί 10 επεισόδια όσα έχει η 1η σεζόν, σύμφωνα με εκτιμήσεις η ανακοίνωση για μία επιπλέον σεζόν πρέπει να γίνει έως το τέλος του καλοκαιριού.

Τι θα μπορούσαμε να δούμε στη σεζόν 2 της σειράς «Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν» στο Netflix

Πριν δούμε τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε στη δεύτερη σεζόν της σειράς, ας θυμηθούμε λίγο την πλοκή στην 1η σεζόν.

Ακολουθούμε τον Micky Haller, έναν επιτυχημένο δικηγόρο που έχει το αυτοκίνητο του για γραφείο και εκεί μελετάει τις υποθέσεις του. Μετά από διάφορα θέματα υγείας, βάζει μπροστά ξανά την καριέρα του και συνεχίζει να δουλεύει τις υποθέσεις του μετά τη μακρά απουσία του από το επάγγελμα, ενώ παίρνει και το χαρτοφυλάκιο και τους πελάτες του δολοφονημένου συναδέλφου του, Jerry Vincent. Η μεγαλύτερη περίπτωση που θα υπερασπιστεί σε όλη την πρώτη σεζόν είναι ο Trevor Elliot, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για τον θάνατο της γυναίκας του αλλά και του εραστή της. Ο Haller θα πρέπει να ξεσκεπάσει όλα τα μυστικά της υπόθεσης αυτής και να ανακαλύψει ποιος και γιατί σκότωσε τον συνάδελφο του Jerry Vincent. Δίπλα του στην αποστολή αυτή θα έχει την μία εκ των δύο πρώην συζύγων του, Lorna, και τον συνεργάτη του, Cisco.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣPeaky Blinders: Η μεγάλη στιγμή έφτασε – Η σεζόν 6 είναι διαθέσιμη στο Netflix

Όπως ίσως γνωρίζετε, η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Michael Connelly, με κάποιες τροποποιήσεις, αλλά μένει σε μεγάλο βαθμό στην ίδια ιστορία με το αρχικό υλικό.

Ακολουθεί η σειρά των βιβλίων πού θα μπορούσε να δίνει την ιστορία σε κάθε σεζόν από εδώ και στο εξής:

The Brass Verdict (2008) βασίζεται η 1η σεζόνThe Reversal (2010)The Fifth Witness (2011)The Gods of Guilt (2013)Ο νόμος της αθωότητας (2020)

Αν περάσουμε σε μία ανατροπή την επόμενη σεζόν, θα βλέπαμε τον Haller να μετακινείται στην άλλη πλευρά και να εργάζεται ως εισαγγελέας σε μια υπόθεση. Ή θα μπορούσε η νέα σεζόν να βασιστεί σε ένα από τα βιβλία που βλέπει τον Haller να εμπλέκεται σε έναν φόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟ Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Ξέχασε το Suits – Θα κολλήσεις στη Νο 1 σειρά του Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Πότε έρχεται η σεζόν 2 στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα