Ο George R.R. Martin ετοιμάζει νέα σειρά στο HBO

18:41 26/2/2021 - Πηγή: Youfly

O George R.R. Martin ξαναχτυπά στο HBO με νέα σειρά πέρα από τον κόσμο του Game of Thrones. Παρόλο που οι fans απαιτούν να ολοκληρώσει το A Song of Ice and Fire, ο Martin εξακολουθεί να είναι ένας άνθρωπος με πολλά πλάνα για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένου τη νέα

σειρά που αναπτύσει για το κανάλι.

Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Martin θα είναι επιστημονικής φαντασίας και βασίζεται στο μυθιστόρημα Roadmarks του Roger Zelazny, έναν άνθρωπο τον οποίο ο συγγραφέας θεωρεί φίλο και μέντορα.

Όσα δήλωσε ο συγγραφέας για το νέο του πρότζεκτ

Ενώ υπήρχαν φήμες ότι ο Martin δούλευε πάνω σε μία σειρά για το HBO που δεν σχετίζεται με το Game of Thrones, έβαλε ένα τέλος στις υποθέσεις την Πέμπτη με ένα post στη σελίδα του. Σε αυτό το κείμενο, ο Martin ξεκαθάρισε ότι η σειρά Roadmarks βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και μόνο. Ο λόγος, λοιπόν, που δεν είχε ανακοινώσει κάτι επίσημα ήταν επειδή η ανάπτυξη στην τηλεόραση πολλές φορές είναι μία αβέβαιη διαδικασία.

Σε αυτό το στάδιο που βρίσκεται τώρα, ο Martin δουλεύει με την σεναριογράφο Kalinda Vazquen για τον πιλότο. H Vazquez είχε ξαναδουλέψει σε προηγούμενη σειρά με τον Martin πριν πολλά χρόνια για μία νουβέλα με λυκάνθρωπους, που όμως δεν πραγματοποιήθηκε. Έκτοτε έχει γράψει σειρές όπως το Star Treck: Discovery και Fear the Walking Dead. Ο Martin δήλωσε ότι θα υπηρετήσει μόνο ως εκτελεστικός παραγωγός, ενώ η Kalinda θα είναι υπεύθυνη για τη νέα σειρά που έχει παραγγείλει το HBO.

Η πλοκή του Roadmarks και η πιθανή κυκλοφορία του

Το Roadmarks γράφτηκε στα τέλη του 1970 και δημοσιεύτηκε από την Del Rey το 1979. Η πλοκή του περιτριγυρίζεται από ένα κεντρικό δρόμο που συνδέει πολλαπλές πιθανές πραγματικότητες. Κάθε έξοδος του αυτοκινητόδρομου οδηγεί σε ένα νέο μέλλον ή παρελθόν από τη μία πραγματικότητα στην άλλη. Είναι μία περίπλοκη υπόθεση και το βιβλίο ακολουθεί τον πρωταγωνιστή Red Dorakeen, ο οποίος χρησιμοποιεί τον δρόμο προκειμένου να ταξιδέψει σε όλη την ιστορία, σε διάφορους κόσμους.

Παρόλο που το Roadmarks αρχικά είχε προγραμματιστεί ως σειρά, ο Zelazny έγραψε μόνο ένα βιβλίο, αλλά ο Martin βλέπει ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες να επεκταθεί η ιστορία, εάν πετύχει η νέα σειρά στο HBO. Μπορεί η σειρά να μη σχετίζεται με το Game of Thrones, αλλά ο Martin δεν ξεφεύγει εύκολα από το φανταστικό στοιχείο, πόσο μάλλον από τους δράκους, αφού το στοιχείο των δράκων στο Roadmarks είναι έντονο.

Ενώ το νέο πρότζεκτ του Martin αναμένεται να αναδειχθεί ως κάτι μεγάλο και σημαντικό, προς το παρόν το Roadmarks βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και δεν έχει γραφτεί εξολοκλήρου ο πιλότος. Σύμφωνα με τον Martin, εάν το σόου εξελιχθεί σε σειρά, αυτή θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον ένα με δύο χρόνια.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

Game of Thrones: Τι δήλωσε ο Martin για το Winds of WinterTo βιβλίο In the Lost Lands γίνεται ταινία με την Milla Jovovich

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο George R.R. Martin ετοιμάζει νέα σειρά στο HBO appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα