Νίκος Στραβελάκης: Έδωσε τα χέρια με το OPEN

11:53 21/6/2022 - Πηγή: Youfly

Όπως σας είχε ενημερώσει το youfly η αποχώρηση του άνκορμαν είχε δρομολογηθεί εδώ και καιρό από τον ΣΚΑΙ. Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Νίκου Στραβελάκη βρέθηκε και θα είναι το κανάλι του OPEN!

Το συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον ΣΚΑΙ λήγει στο τέλος του μήνα και ήταν ευρέως γνωστό ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Αν και οι αρχικές συζητήσεις του Νίκου Στραβελάκη περιλάμβαναν και τον ANT1, όσον αφορά την παρουσίαση

απογευματινής εκπομπής, εν τέλει η συμφωνία ήρθε με το κανάλι του OPEN.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα, ο Νίκος Στραβελάκης θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, κάνοντας ουσιαστικά μια… τράμπα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος έκανε την αντίστροφη διαδρομή και από το OPEN θα βρεθεί στον ΣΚΑΙ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι εκτός από την επικείμενη έλευση του Νίκου Στραβελάκη, στο OPEN γίνονται μια σειρά από κινήσεις, με επίκεντρο την ενημερωτική ζώνη. Μέσα σε αυτές περιλαμβάνεται και το όνομα του Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος ΄φλερτάρει’ έντονα με την πρωινή ζώνη του καναλιού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΚΑΪ: Σκάνε αποχωρήσεις που ξαναστήνουν το κανάλι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Νίκος Στραβελάκης: Έδωσε τα χέρια με το OPEN appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα