Νίκος Παπαδογιάννης – Μιλτιάδης Πασχαλίδης: Διαδικτυακή συνάντηση

10:48 5/11/2020 - Πηγή: Youfly

Με αφορμή το βιβλίο Τα ματς της ζωής μας, οι δύο φίλοι της μουσικής και λάτρεις του μπάσκετ, ο συγγραφέας Νίκος Παπαδογιάννης και ο τραγουδοποιός Μιλτιάδης Πασχαλίδης θα συναντηθούν διαδικτυακά.

Τα ματς της ζωής μας Νίκος Παπαδογιάννης

Το Public και η Key Books σας προσκαλούν,
την Τρίτη 10/11 στις 19:00 σε μια διαδικτυακή και απρόσμενη συνάντηση, μεταξύ του συγγραφέα Νίκου Παπαδογιάννη και του τραγουδοποιού Μιλτιάδη Πασχαλίδη!

Μια απολαυστική συνάντηση ανάμεσα σε δύο μουσικόφιλους
και λάτρεις του μπάσκετ!

Ο  συγγραφέας των βιβλίων Τα Ματς της ζωής μας και Ο Νίκος λείπει, Νίκος Παπαδογιάννης, θα μοιραστεί με το κοινό το top 10 των αγαπημένων του συναυλιών, ενώ ο τραγουδοποιός Μιλτιάδης Πασχαλίδης θα συζητήσει για δέκα αξέχαστα ματς που ο ίδιος έζησε!

Μετά το ταξιδιάρικο και αγαπημένο Ο Νίκος Λείπει, ο Νίκος Παπαδογιάννης επιστρέφει για να ξετυλίξει το γαϊτανάκι των μπασκετικών αναμνήσεων. Από το ονειρεμένο Ευρωμπάσκετ του 1987 μέχρι το μεγάλο ραντεβού του μέλλοντός μας. Γκάλης, Γιαννάκης, Φασούλας, Χριστοδούλου, Σπανούλης, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, αλλά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περνούν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, σε ένα υπέροχο ταξίδι τριών και πλέον δεκαετιών. Από την αφάνεια μέχρι την παγκόσμια κορυφογραμμή.

Η Εθνική ομάδα, αλλά και ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ενώνονται και γίνονται ένα, μέσα από θριάμβους, τρόπαια, θαύματα, αλλά και τραύματα: Φάληρο, Ζάγκρεμπ, Παρίσι, Ρώμη, Βελιγράδι, Σαϊτάμα, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη και αλλού.

Νέο βιβλίο Τα ματς της ζωής μας – Νίκος Παπαδογιάννης

Τα Ματς Της Ζωής Μας, το δεύτερο βιβλίο του Νίκου Παπαδογιάννη, είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του. Θυμάται τους αγώνες και ξαναζεί τις νύχτες που μας ένωσαν μέσα από τον χτύπο και από το χτυποκάρδι μίας μπάλας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Νίκος Παπαδογιάννης συστήνεται ως πολίτης του κόσμου. Πρωτομπήκε σε γήπεδο όταν ήταν παιδάκι στα Χανιά, πρωτοπέταξε με αεροπλάνο το 1984 και ταλαιπωρεί τους αναγνώστες επί παντός του επιστητού από το 1987. Είναι από τους τυχερούς που έκαναν την τρέλα τους επάγγελμα και το επάγγελμά τους τρέλα. Έχει καλύψει τέσσερις Ολυμπιάδες, δύο Μουντιάλ και απροσμέτρητο μπάσκετ σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ονειρεύεται να μεταναστεύσει στην Κόστα Ρίκα, να χαριεντίζεται με τα πιθηκάκια και να κολυμπάει με τα σαλάχια. Μαθαίνει περισσότερα από τις ήττες παρά από τις νίκες. Όποια πέτρα και αν σηκώσετε, θα τον βρείτε από κάτω. Είναι συγγραφέας των βιβλίων Τα Ματς της ζωής μας και Ο Νίκος λείπει (εκδόσεις Key Books). Γεννήθηκε το 1966 και, όταν δεν λείπει, ζει στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης για τέσσερα νέα βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Key Books.

The post Νίκος Παπαδογιάννης – Μιλτιάδης Πασχαλίδης: Διαδικτυακή συνάντηση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα