Νίκος Μουτσινάς: Ανανέωση με τον ΣΚΑΪ ή Μεταγραφή;

11:40 3/2/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζεται να κάνει ανανέωση συμβολαίου με τον ΣΚΑΪ λόγω της δημοφιλίας του αγαπητού παρουσιαστή.

Εκεί φαίνεται πως οδηγούν οι συζητήσεις του δημοφιλή παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου, οι οποίες – σύμφωνα με πληροφορίες – βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και κυρίως υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Όπως αναφέρθηκε και στην πρωινή εκπομπή του Star, “Στη φωλιά των ΚουΚου”, οι δυο πλευρές βρίσκονται ένα βήμα πριν “δώσουν τα χέρια”, έτσι ώστε ο Νίκος Μουτσινάς

να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κανάλι, μιας και αυτό λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Είναι γεγονός, ότι ο παρουσιαστής και φέτος έχει καθημερινά .. πολύ “καλό μεσημεράκι” αν δει κανείς τους πίνακες τηλεθέασης, αφού είναι ο κυρίαρχος της ζώνης του σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά!

Ένα βήμα πριν την ανανέωση ο Νίκος Μουτσινάς με τον ΣΚΑΪ

Αναμενόμενο είναι, λοιπόν, και με δεδομένο ότι ήταν γνωστό ότι το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ έφτανε στο τέλος του, το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Μουτσινάς να έχει βολιδοσκοπηθεί από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς για ενδεχόμενο μεταγραφής, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να οδήγησε τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ να επισπεύσουν τις … διαδικασίες για να γίνουν οι συζητήσεις και να εξασφαλίσουν το “ναι” από τον παρουσιαστή χωρίς να προλάβει να τον … ”αρπάξει ο ανταγωνισμός.

Η τελική συμφωνία, λοιπόν, αναμένεται να κλείσει το επόμενο διάστημα και οι υπογραφές είναι πολύ πιθανό να μπουν ακόμα και μέσα στον Φεβρουάριο.

Δείτε επίσης: 

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Αντώνη Κανάκη και OPEN;Από Διευθύντρια Προγράμματος του ALPHA, στα στούντιο ΚΑΠΑ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Νίκος Μουτσινάς: Ανανέωση με τον ΣΚΑΪ ή Μεταγραφή; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα