Νάντια Κοντογεώργη: Από την ΕΡΤ1 στην ΕΡΤ2 – Το νέο πρότζεκτ

20:51 3/6/2021 - Πηγή: Youfly

Η αγαπημένη ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη ολοκληρώνει οσονούπω των κύκλο εκπομπών της στην ΕΡΤ1. Η καθημερινή εκπομπή «φλΕΡΤ» που παρουσιάζει δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν στη δημόσια τηλεόραση. Τη θέση της θα πάρει ένα νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η Νάντια Κοντογεώργη από την ΕΡΤ1 στην ΕΡΤ2

Ωστόσο η Νάντια Κοντογεώργη θα συνεχίσει να συνεργάζεται όπως δείχνουν τα πράγματα με τη Δημόσια Τηλεόραση. Η γλυκύτατη ηθοποιός στον ένα αυτό χρόνο παρουσίας της στη συχνότητα της ΕΡΤ1 απέδειξε ότι έχει τσαγανό. Και μπορεί κάλλιστα να ανταποκριθεί στο ρόλο και της παρουσιάστριας. Έτσι οι ιθύνοντες της ΕΡΤ αποφάσισαν να την αξιοποιήσουν σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ που θα εστιάζει στο χώρο του πολιτισμού και θα προβάλλεται στη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Η Νάντια Κοντογεώργη βλέπει θετικά τη πρόταση της ΕΡΤ και αναμένεται πολύ σύντομα να καταλήξουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία υπογράφοντας και το σχετικό συμβόλαιο συνεργασίας.

Δείτε επίσης:

ΕΡΤ: Τέλος η Νάντια Κοντογεώργη και το ΦλΕΡΤΤι γίνεται με τη «μετακόμιση» του Dot; Όλο το παρασκήνιο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Νάντια Κοντογεώργη: Από την ΕΡΤ1 στην ΕΡΤ2 – Το νέο πρότζεκτ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα