Μήδεια: Καλοκαιρινή περιοδεία με νέα πρόσωπα τις Διακοπαναγιώτου – Φιλιππάκη

15:47 25/4/2021 - Πηγή: Youfly

Η καλλιτεχνική εταιρεία Μυθωδία, σε συνεργασία με την People Entertainment Group, παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά σε μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, την ανατρεπτική σατιρική κωμωδία του Μποστ «Μήδεια», σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης υπογράφει η Monika. Οι ταλαντούχες Μαρία Διακοπαναγιώτου και Άννα Φιλιππάκη μπαίνουν στο θίασο της «Μήδεια» που έρχεται ξανά με μια μοναδική καλοκαιρινή περιοδεία.

Στο πολυπληθές cast της παράστασης εντάσσονται λοιπόν οι Μαρία Διακοπαναγιώτου και Άννα Φιλιππάκη που με τις υποκριτικές, φωνητικές και κινησιολογικές τους ικανότητες θα δώσουν καινούργια αύρα, ενέργεια και χιούμορ στο πολύ πετυχημένο σχήμα που μας έχει χαρίσει άφθονο γέλιο.

Μήδεια: Μαρία Διακοπαναγιώτου & Άννα Φιλιππάκη τα νέα πρόσωπα

Η παράσταση φιλοδοξεί, με την σύγχρονη ματιά που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους του, να μεταδώσει τον σπουδαίο σατιρικό λόγο του Μποστ που ασχολήθηκε με τόσο χιούμορ και ευαισθησία με τα πάθη και τα λάθη της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και οι πρώτες στάσεις της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης.

Η διανομή για την παράσταση ΜήδειαΜήδεια Μάκης ΠαπαδημητρίουΟιδίποδας Κώστας ΤριανταφυλλόπουλοςΕυριπίδης Γιάννης ΔρακόπουλοςΚαλόγρια Πόλυ Μαρία ΔιακοπαναγιώτουΑντιγόνη Άννα ΦιλιππάκηΙάσων Νίκορέστης ΧανιωτάκηςΤροφός Γεράσιμος ΣκαφίδαςΨαράς /Εξάγγελος Άννα ΚλάδηΑπόδοση μουσικών θεμάτων στο πιάνο: Γιάννης Μαθές

Δείτε ακόμα:

This is not Romeo & Juliet: Πανταζάρας – Τρίγγου στη τελευταία online προβολήΗ θρυλική παράσταση Master Class με την Μαρία Ναυπλιώτου στο Θέατρο Παλλάς

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Μήδεια: Καλοκαιρινή περιοδεία με νέα πρόσωπα τις Διακοπαναγιώτου – Φιλιππάκη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα