Μαλέσκου vs Καινούργιου: Πως σχολίασαν οι εκπομπές τη πρωτοφανή κόντρα

12:34 23/9/2021 - Πηγή: Youfly

Ένα σπάνιο τηλεοπτικό σκηνικό παρακολούθησε χθες το κοινό, στην πρωινή ζώνη. Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και η Ιωάννα Μαλέσκου αυτή τη φορά… δεν συγκρατήθηκε.

Σε πρώτο θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει μετατραπεί η περίφημη κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με την Ιώαννα Μαλέσκου. Φυσικά σχεδόν όλα τα πρωινά ασχολήθηκαν με αυτήν σήμερα, σχολιάζοντας την.

Ένα δημοσίευμα στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει κόντρα με φαρμακερές ατάκες. Η Κατερίνα Καινούργια, στηριζόμενη σε άρθρο του primetime

ανέφερε πως πιθανότατα κόβεται η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέκου. Συνεργάτης της παρουσιάστριας του Love It μετέφερε on air το περιστατικό, με την συνήθως ψύχραιμη Ιωάννα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της, αυτήν τη φορά

Ιωάννα Μαλέσκου: Eντάξει, μη συγκρίνουμε τη Μενεγάκη με την Καινούργιου

Στο σκηνικό όμως δόθηκε και συνέχεια αφού η Ιωάννα Μαλέσκου είπε και άλλα: ”Μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα”. Η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε και αυτή, on air, για όλα αυτά και εξαπέλυσε τα πυρά της, στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Όλα, ανεξαιρέτως, τα πρωινά ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα, με τις απόψεις να μοιράζονται μεταξύ των δύο παρουσιαστριών.

Δείτε ακόμα:

ΣΚΑΙ: Διαψεύδει και στηρίζει την Ιωάννα ΜαλέσκουΙωάννα Μαλέσκου – Κατερίνα Καινούργιου: Χαμός ζωντανά στον αέρα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Μαλέσκου vs Καινούργιου: Πως σχολίασαν οι εκπομπές τη πρωτοφανή κόντρα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα