Κάτια Ταραμπανκό: Έκλεισε στο Bachelor

16:38 12/5/2021 - Πηγή: Youfly

Μετά από τη συμμετοχή της σε δυο ριάλιτι, την παρουσίαση μιας εκπομπής και μια πολυτάραχη ζωή, η Κάτια Ταραμπανκό θα συμμετάσχει και στο επερχόμενο Bachelor.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor που ωστόσο γνωρίσαμε μέσα από το GNTM πρόκειται να συμμετάσχει στο 4ο μέρος της ταινίας Bachelor

που έρχεται οσονούπω.

Τι ρόλο θα έχει η Κάτια Ταραμπανκό στο Bachelor

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές ωστόσο η ίδια ανέβασε το πρώτο teaser της ταινίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. H ίδια έγραψε: “Ξεχάστε ό,τι ξέρετε, το τέταρτο είναι το καλύτερο…Η νέα ταινία του εξαιρετικά πετυχημένου franchise “The Bachelor” έρχεται με «τρομακτική» φόρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 4η ταινία ενώ η 2η και η 3η είχαν ξεπεράσει τα 200.000 εισιτήρια και η 1η τα 100.000.  Η ταινία είναι προγραμματισμένη για προβολή το 2021 ενώ μέσα στο προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα.

Eκτός από την Κάτια Ταραμπανκό που εντάσσεται στο καστ επστρέφουν και οι παλιοί: Μελέτης Ηλίας, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης και ο Απόστολος Τότσικας που ωστόσο έλειπε στις δυο προηγούμενες.

Δείτε το πρώτο teaser:

Δείτε ακόμα:

ANT1: Πότε τελειώνουν Άγριες Μέλισσες, Ήλιος, Φάρμα και YFSFΚάτια Ταραμπάνκο (Video): «Όλοι τρώγαμε μουλωχτά στο Survivor»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Κάτια Ταραμπανκό: Έκλεισε στο Bachelor appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα