Καφέ της χαράς: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο 6 Νοεμβρίου

12:46 6/11/2020 - Πηγή: Youfly

Το Καφέ της χαράς έρχεται και σήμερα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου με νέο επεισόδιο στον ANT1, με αποκαλύψεις και απογοητεύσεις και εμείς σας παρουσιάζουμε όλα όσα θα δείτε σήμερα.

 «Το καφέ της χαράς»

Απόψε στις 21:00

ΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ…

Σάλος ξεσπάει στο χωριό με την αποκάλυψη του αστυνόμου ότι είδε τον Δημήτριο να φιλιέται με κάποια γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της Βάλιας. Ο Περίανδρος γίνεται έξαλλος με την καταπάτηση πλέον κάθε τάξης και ηθικής

και, βρίσκει ευκαιρία να ξεφορτωθεί την «πρωτευουσιανοπούλα» και οργανώνει ένα κυνήγι μαγισσών. Η Βάλια δεν αντιλαμβάνεται τίποτε γιατί έχει πάει να υπερασπιστεί τον Φατσέα που περνάει αυτόφωρο για την πλαστογράφηση του απολυτηρίου του δημοτικού. Η Στέλλα παίρνει τα πάντα επάνω της λέγοντας ότι εκείνη ήταν με τον Δημήτριο. Ο Περίανδρος καταρρέει που για άλλη μια φορά ενδιαφέρθηκε για τη λάθος γυναίκα!

Το καφέ της χαράς – Νέο επεισόδιο Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στον ANT1ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:Χάρης Ρώμας,Ρένια ΛουιζίδουΓεράσιμος ΣκιαδαρέσηςΤζόυς ΕυείδηΠάρης ΣκαρτσολιάςΈφη ΡασσιάΧριστίνα ΤσάφουΦωτεινή ΝτεμίρηΚώστας ΦλωκατούλαςΒασίλης ΧαλακατεβάκηςΠερικλής ΛιανόςΜαίρη ΡαζήΣτέλιος ΓούτηςΔημήτρης ΜαχαίραςΜαριαλένα ΡοζάκηΑπόστολος ΚαμιτσάκηςΒαγγέλης ΔουκουτσέληςΓιάννης ΠαπαθανάσηςΑντώνης ΚαλομοιράκηςΕύη ΚολιούληΝίκος Τσάκωνας

οι μικροί: Χρίστος και Κώστας Πιπεριάς – Σινανιώτης

και η Μαρία Κανελλοπούλου

Στο ρόλο της «Στέλλας» η Ζέτα Δούκα

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τάκης ΜιχαήλΣΕΝΑΡΙΟ:  Χάρης Ρώμας – Άννα ΧατζησοφιάEXECUTIVE PRODUCER: Σταύρος ΚαπελούζοςΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS

#ToKafeTisXaras

Το καφέ της χαράς – Νέο επεισόδιο σήμερα στις 21:00 στον ANT1

Όπως έχουμε γράψει, κόσμος πάει και έρχεται στο πιο αγαπητό τηλεοπτικό χωριό, το Κολοκοτρωνίτσι, αφού στο Καφέ της Χαράς έρχονται τέσσερα νέα πρόσωπα και μία αποχώρηση.

Στην παρέα του Φατσέα και του Πώποτα θα προστεθούν σύντομα νέα πρόσωπα που επιφυλάσσουν ανατροπές και πολλές εκπλήξεις στην εξέλιξη του σεναρίου του «Καφέ της Χαράς».

Αφήνοντας πίσω του την εξαιρετική του ερμηνεία ως Σταμάτης στις «Άγριες Μέλισσες», ο Βορειοελλαδίτης ηθοποιός είπε ναι στην κωμωδία του ΑΝΤ1.

Για το Νίκο Ψαρρά θα είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε σ’ ένα κόντρα ρόλο με έντονο το κωμικό στοιχείο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Νίκος Ψαρράς είπε το ναι στο Χάρη Ρώμα και στην Άννα Χατζησοφιά. Ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί το σύντροφο της Χαράς (Ρένια Λοϊζίδου), που έρχεται στο χωριό, άγνωστο με ποιες διαθέσεις.

Διαβάστε περισσσότερα για τα νέα πρόσωπα της σειράς  Το καφέ της χαράς.

The post Καφέ της χαράς: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο 6 Νοεμβρίου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα