Just the Two of Us: Η Κατερίνα Καινούργιου εισβάλλει στο Show

13:07 13/10/2021 - Πηγή: Youfly

Το Just the Two of Us επιστρέφει και αυτό το Σάββατο προσφέροντας στο τηλεοπτικό κοινό ένα ξέφρενο πάρτι με λαμπερές παρουσίες και ανατρεπτικά ντουέτα που θα βάλουν φωτιά στην σκηνή του show. Στο live του Σαββάτου του Just the Two of Us καλεσμένη θα βρεθεί η λαμπερή Κατερίνα Καινούργιου.

Η Super καλεσμένη του Σαββάτου

Η Κατερίνα Καινούργιου θα κάνει μία super εμφάνιση στο τραγουδιστικό show το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου.

Η αγαπημένη, λαμπερή, “δική μας” Κατερίνα έρχεται στη σκηνή του J2US σε έναν ρόλο-έκπληξη και μια εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Στο πλευρό του μοναδικού Νίκου Κοκλώνη θα δώσει τη δική της πινελιά και θετική ενέργεια σε μία απολαυστική βραδιά με χορό, τραγούδι και πολλές ανατροπές!

Γιατί στο «Just the 2 of Us», κάθε σαββατόβραδο είναι ένα ξέφρενο πάρτι!

Ραντεβού στον ALPHA τo Σάββατο στις 20:00 για το 4ο live του Just the Two of Us με καλεσμένη την εκθαμβωτική Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης:

Just The Two Of Us: Το λαμπατέρ και η ερμηνεία της Μάρας ΜεϊμαρίδηJust The 2 Of Us – Ρεσιτάλ από την Μάρα Μεϊμαρίδη: «Αφεντικό, πεινάμε»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Just the Two of Us: Η Κατερίνα Καινούργιου εισβάλλει στο Show appeared first on Youfly.

Keywords