Ήλιος: Η Αλίκη προετοιμάζει ψυχολογικά τα παιδιά της

13:14 3/11/2021 - Πηγή: Youfly

Το σημερινό επεισόδιο του Ήλιου προβλέπεται καθοριστικό για την πορεία και την εξέλιξη της σειράς καθώς η Αθηνά μαθαίνει το σκοτεινό παρελθόν της Αλίκης. Η ίδια της ζητά να δώσει δείγμα για να γίνει η ταυτοπροσωπία με την Αλίκη στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Ήλιος να προετοιμάζει παράλληλα ψυχολογικά τα παιδιά της.

Τι θα δούμε σήμερα 3/11 στην σειρά Ήλιος;

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Δημήτρης προσπαθεί να καταλάβει τι του συμβαίνει, ενώ η Νάντια του λέει πως θέλει να τον προστατέψει από κάποιους που τον κυνηγούν. Η Αθηνά ζητάει δείγμα DNA

από την Αλίκη για την υπόθεση Βολίδη. Η Δάφνη και ο Χρήστος εντοπίζουν τη συμμορία που έχει αρπάξει το μωρό τους και η Δάφνη θα κάνει μία κίνηση αυτοθυσίας για να το προστατέψει.

Η Αλίκη προετοιμάζει τα παιδιά της ψυχολογικά σήμερα στην σειρά Ήλιος, καθώς βλέπει πως η σύλληψή της για τον φόνο του Βολίδη είναι πια θέμα ωρών. Μία νέα κατηγορία εναντίον της, όμως, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα. Για ποια κατηγορία πρόκειται;

Δείτε επίσης:

Ήλιος: Ο Νικήτας κάνει πρόταση γάμου στην ΛήδαΉλιος Spoiler: Πυροβολούν τον Δημήτρη εν ψυχρώ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter.Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ήλιος: Η Αλίκη προετοιμάζει ψυχολογικά τα παιδιά της appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα