Ήλιος: Ενέδρα θανάτου στην οικογένεια Φίλιππου και Αλίκης

15:44 3/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Μενέλαος συνεχίζει το αδίστακτο παιχνίδι του, εις βάρος της οικογένειας Βενεκίδη. Όσο ο Δημήτρης επιμένει με την έρευνα εναντίον του, ο Μενέλαος θέτει ως στόχο την αγαπημένη του Αλίκη. Αυτή τη φορά, όμως, δε θα βρεθεί στο επίκεντρο η πρωταγωνίστρια, αλλά η οικογένειά της. Ο Άρης και η Εύα θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα φρικτό ατύχημα, στη σειρά Ήλιος, με υπαίτιο τον επιχειρηματία.

Ο Δημήτρης και η Αλίκη θα τρομοκρατηθούν. Ο Μενέλαος θα καταφέρει να δράσει, ακόμη και μέσα από την φυλακή. Ένα μοιραίο του

λάθος, όμως, θα οδηγήσει σε απόγνωση την οικογένεια. Τί θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς;

Ο επόμενος στόχος του Μενέλαου

Κι ενώ όλοι δείχνουν χαρούμενοι με την φυλάκιση του Μενέλαου, εκείνος σχεδιάζει το επόμενό του χτύπημα. Η δίψα του για εκδίκηση δεν υποχωρεί, με αποτέλεσμα να στοχοποιεί ό,τι πιο πολύτιμο έχει ο Δημήτρης Λαϊνάς. Επιθυμεί με κάθε τρόπο να τον αποπροσανατολίσει και να τον κάνει να πονέσει για όλα όσα του έκανε. Τί είναι αυτό που θα πονούσε περισσότερο τον πρωταγωνιστή; Σίγουρα, η Αλίκη.

Επομένως, ο Μενέλαος διατάζει, μέσα από την φυλακή, τους ανθρώπους του να επιτεθούν. Όσο εκείνος βρίσκεται μακριά και οι πρωταγωνιστές ήσυχοι, οι άνθρωποι που δουλεύουν για εκείνον, καταστρέφουν το αυτοκίνητο της Αλίκης. Συγκεκριμένα, της πειράζουν τα φρένα, με την ελπίδα η Αλίκη να το οδηγήσει με ταχύτητα, χάνοντας έτσι άδοξα την ζωή της.

Ο Άρης και η Εύα στο επίκεντρο

Φυσικά, η μοίρα του επιφυλάσσει ένα διαφορετικό παιχνίδι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTV, η Αλίκη δίνει το αμάξι στα παιδιά της, στη σειρά Ήλιος, με αποτέλεσμα ο Άρης και η Εύα να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η ίδια βρίσκεται στο δωμάτιό της, όταν ακούει τον θόρυβο έξω από το παράθυρό της.

Έντρομη, βλέπει το αμάξι της διαλυμένο μέσα σε μια μάντρα. Ο Άρης και η Εύα δεν είχαν καταφέρει να απομακρυνθούν πολύ, με αποτέλεσμα το ατύχημα να γίνει λίγο πιο κάτω από το σπίτι τους, στη σειρά Ήλιος. Η Αλίκη τρέχει στο σημείο του τροχαίου, βλέποντας τα παιδιά της τραυματισμένα, ευτυχώς, όμως, όχι σοβαρά.

Τηλεφωνεί αμέσως στον Φίλιππο, εξηγώντας του πως τα φρένα λειτουργούσαν μια χαρά. Ο Φίλιππος τρομοκρατείται και τρέχει στο σπίτι, ειδοποιώντας τον Δημήτρη, ο οποίος απελπίζεται. Οι υποψίες ξεκινούν για τον βασικό υπεύθυνο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μενέλαο.

Δείτε επίσης:

Ήλιος: Ο Μενέλαος συλλαμβάνεται – Ο Δημήτρης σε κίνδυνοΉλιος: Ο Φίλιππος απειλεί – Η Λήδα παλεύει για την αθώωσή της

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Ήλιος: Ενέδρα θανάτου στην οικογένεια Φίλιππου και Αλίκης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα