Ήλιος Spoiler: Η σφαίρα στον Φίλιππο και η τύχη της Διώνης

14:34 24/8/2021 - Πηγή: Youfly

Το δεύτερο συγκλονιστικό τρέιλερ ήρθε, με τους πρωταγωνιστές να κόβουν την ανάσα. Ο Φίλιππος και η Διώνη μας αποχαιρετούν οριστικά από τη σειρά, καθώς ο δεύτερος κύκλος στη σειρά “Ήλιος” θα βασιστεί στους θανάτους που θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές, τη νέα σεζόν.

Στο τρέιλερ της σειράς που κυκλοφόρησε, αποκαλύπτεται πως ο Φίλιππος δεν πεθαίνει από την έκρηξη, αλλά από πυροβολισμό. Το ζευγάρι που μας απασχόλησε ιδιαίτερα

στα μισά της πρώτης σεζόν, φεύγει από τη σειρά με τον πιο δραματικό τρόπο. Θέση σε αυτό αναλαμβάνει η Αλεξάνδρα, η οποία είναι αποφασισμένη να διαλευκάνει την υπόθεση…

Οι ανατροπές και ο δεύτερος κύκλος

Πράγματι, ο δεύτερος κύκλος στη σειρά Ήλιος θα φέρει την μεγάλη απώλεια στους πρωταγωνιστές, καθώς Φίλιππος και Διώνη δε θα συνεχίσουν. Πίσω θα μείνουν η Λήδα, η Αλίκη, ο Δημήτρης και ο Νικήτας, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Μία έντονη σύγκρουση θα ξεσπάσει, επίσης, ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και την Αλίκη, η οποία θα σταθεί η αφορμή για την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού. Οι δυο τους έχουν ένα κοινό και σκοτεινό παρελθόν, το οποίο επιστρέφει για να τις στοιχειώσει. Φαίνεται πως ο θάνατος του Φίλιππου στέκεται σαν “τιμωρία” για τις δύο πρωταγωνίστριες.

Ένα έγκλημα, το οποίο θάφτηκε με το πέρας του χρόνου. Ένα έγκλημα που θα διχάσει τον Δημήτρη, ο οποίος δέχεται μία επίσκεψη από το δικό του παρελθόν. Η πρώην σύντροφός του η Ελπίδα επιστρέφει δυναμικά, αναστατώνοντας σημαντικά τη ζωή του.

Στο μεταξύ, ο Νικήτας γυρίζει στην Καβάλα, με την πρώην σύζυγό του να καταστρέφει τη ζωή της Λήδας. Όλοι συνεχίζουν την καθημερινότητά τους με έναν βαθύ πόνο να καίει τα σωθικά τους. Ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη αφήνουν πίσω τους τον Ήλιο στα νέα επεισόδια…

Δείτε επίσης:

ANT1: Βγήκε ο «Ήλιος» με νέο τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλοΉλιος: Ποια ηθοποιός θα παίξει την πρώην σύζυγο του Νικήτα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ήλιος Spoiler: Η σφαίρα στον Φίλιππο και η τύχη της Διώνης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα